Header Ads

Header ADS

Βράβευση Λούκας Πέρεθ-MVP (video)

Ακόμη ένα ατομικό βραβείο, το τρίτο από την αρχή της σεζόν, προσέθεσε χθες στην συλλογή του ο Λούκας Πέρεθ, που παρέλαβε το τρόπαιο του MVP της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Του το απένειμε ο Γιώργος Βαρκαρώτος, εκπρόσωπος της εταιρείας GEVATEC που αποτελεί χορηγό των τμημάτων υποδομής επί σειρά ετών.

Ο Λούκας συγκέντρωσε το 83,26% των ψήφων, καθώς σε 27 αγωνιστικά λεπτά απ’ τη στιγμή που μπήκε στο γήπεδο κι ενώ η ομάδα του έχανε με 0-1 από τον Άρη, πρόλαβε να πετύχει ένα γκολ, να δώσει μία ασίστ, να έχει ένα εύστοχο γέμισμα σε τρεις προσπάθειες, επτά σωστές μεταβιβάσεις, μόλις δύο λάθη και να κλέψει δύο φορές τη μπάλα, βοηθώντας καταλυτικά τον ΠΑΟΚ να επιτύχει την ανατροπή και πάρει το τρίποντο της νίκης με 3-1. Στο πλαίσιο της απονομής του βραβείου, ο Λούκας δήλωσε:

«Φυσικά είμαι ευχαριστημένος με το βραβείο, αλλά το παίρνω χάρη στην προσπάθεια της ομάδας. Θέλω να βελτιώνομαι κάθε μέρα και να κάνουμε τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή γιατί το αξίζει σαν ομάδα. Δεν είναι ατομικό το βραβείο, το ποδόσφαιρο παίζεται με 11 παίκτες. Είναι βραβείο για όλους, ακόμη και για τους προπονητές και τους παίκτες που δεν παίζουν.

Ήταν μία σκληρή ήττα αυτή από τον Ολυμπιακό, δεν πιστεύω ότι την αξίζαμε. Ο ΠΑΟΚ είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, αλλά αυτό πρέπει να το αποδείξουμε εμείς οι παίκτες. Πάμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στα Γιάννενα προκειμένου να παραμείνουμε στο κυνήγι του Ολυμπιακού. Ξέρω ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι, όπως είναι όλα άλλωστε. Όλες οι ομάδες ξέρουν ότι παίζουν εναντίον του ΠΑΟΚ και προσπαθούν να κερδίσουν.»


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.