Header Ads

Header ADS

ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ facts & figures

Διαβάστε (μέσω του paokfc.gr) ενδιαφέροντα στατιστικά και στοιχεία από τις παλιότερες αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα. Η απόλυτη ισορροπία των αποτελεσμάτων και οι πρώτοι σκόρερ...

-19 αναμετρήσεις έχουν γίνει στα Γιάννινα ανάμεσα στις δύο ομάδες και υπάρχει απόλυτη ισορροπία, με έξι νίκες για τον ΠΑΟΚ, έξι ισοπαλίες και έξι νίκες για τον ΠΑΣ. Το παιχνίδι που “λείπει” είναι την σεζόν 1986-87 που υπήρξε η απεργία των ποδοσφαιριστών και μηδενίστηκαν και οι δύο ομάδες.

-10 διαφορετικά σκορ έχουν σημειωθεί στις αναμετρήσεις που έγιναν στα Γιάννινα. Το… δημοφιλέστερο είναι το 1-1 που έχει παρουσιαστεί τρεις φορές, ενώ ο ΠΑΟΚ στις δύο από τις έξι νίκες του έχει επικρατήσει με 3-1. Το πιο εντυπωσιακό σκορ ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι η νίκη του Δικεφάλου με 5-4 την σεζόν 1976-77. Ο ΠΑΟΚ ήταν μπροστά στο ημίχρονο με 3-1, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 3-3, ο Δικέφαλος το έκανε 5-3 και ο ΠΑΣ μείωσε στο τέλος σε 5-4.

-2 γκολ από τα πέντε γκολ του ΠΑΟΚ σε εκείνη την αναμέτρηση είχε σημειώσει ο Νέτο Γκουερίνο και είναι ο μοναδικός που έχει βρει δύο φορές δίχτυα στα Γιάννινα. Από τον ΠΑΣ ο τελευταίος που το κατάφερε ήταν ο Μπακαγιόκο, ενώ το έχουν κάνει ακόμη οι Εσπινόζα, Αλβαρέζ και ο Γιώργος Σεϊταρίδης με δύο εκτελέσεις πέναλτι.

-3 γκολ έχει σημειώσει ο Νέτο Γκουερίνο σε όλες τις παρουσίες του εκεί, ενώ τόσα έχει σημειώσει και ο Άλβαρεζ για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και ο Κλάους Αθανασιάδης έχουν πανηγυρίσει δύο φορές εκεί.

-4 ματς χωρίς ήττα στο γήπεδο του ΠΑΣ Γιάννινα έχει ο ΠΑΟΚ και η τελευταία φορά που ηττήθηκε εκεί ήταν στις 25 Μαϊου 2003 με 3-2. Στα τελευταία τέσσερα έχει τρεις νίκες και μια ισοπαλία με 2-2.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.