Header Ads

Header ADS

ΑΕΚ: Παρουσίαση του λευκώματος

Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων των ΕΛΤΑ που βρίσκεται στο κτίριο που στεγάζεται το Ταχυδρομικό και Φιλοτελικό Μουσείο της Αθήνας, η παρουσίαση του ιστορικού συλλεκτικού λευκώματος και των γραμματοσήμων της ΑΕΚ. Η έκδοση του λευκώματος έγινε με αφορμή τη συμπλήρωση 90 χρόνων (το 2014) από την Ίδρυση της ΑΕΚ.

Το λεύκωμα κυκλοφορεί ήδη από τα ΕΛΤΑ και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, είκοσι (20) γραμματόσημα από ένδοξες σημαντικές στιγμές του παρελθόντος, προσωπικό γραμματόσημο τριών μεγάλων προσωπικοτήτων που φόρεσαν και δόξασαν τη φανέλα της ομάδας: του Κώστα Νεστορίδη, του Μίμη Παπαϊωάννου και του Θωμά Μαύρου καθώς και τις μακέτες του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, της "Αγια Σοφιάς", του οποίου τα έργα κατασκευής αναμένεται να ξεκινήσουν τη χρονιά που έρχεται.

Ο γενικός διευθυντής της ΑΕΚ Γιώργος Ρόκκας, από πλευράς ΑΕΚ δήλωσε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα ΕΛΤΑ γι' αυτό το λεύκωμα που γίνεται με αφορμή τα 90 χρόνια. Υπάρχουν κάποιες λίγες, από τις ένδοξες στιγμές αυτής της ομάδας και μεγάλες μορφές όπως ο Κώστας Νεστορίδης, ο Μίμης Παπαϊωάννου και ο Θωμάς Μαύρος. Ελπίζω ο κόσμος να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια και να "υποχρεώσει" τα ΕΛΤΑ να εκδώσουν και άλλα τέτοια λευκώματα μέσα στην χρονιά που συμπληρώνει η ΑΕΚ τα 90 χρόνια.»

Την εκδήλωση από την πλευρά των Ελληνικών Ταχυδρομείων προλόγισε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Κωνσταντίνος Μελαχροινός, ενώ την παρουσίαση του λευκώματος έκανε ο Γενικός Διευθυντής των ΕΛΤΑ Άγγελος Στούμπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.