Header Ads

Header ADS

Άρης: Η αποστολή για Αστέρα Τρίπολης

Απογευματινή προπόνηση στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης (19/12, 19:30, NS1) στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League. Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας, Ζόραν Μιλίνκοβιτς, ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής:

Έλσνερ, Αγκάνθο, Γιαννίτσης, Γκόλιας, Διούδης, Ηρακλής, Καραγιάννης, Καραγκούνης, Κοτσαρίδης, Κύργιας, Μανιάς, Μπουζάνης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Τάτος, Τσουμάνης, Τσουκάνης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Νίκος Αγγελούδης, Ρούμπεν Πουλίδο, Νίκος Ψυχογιός, Άντι Ρένια και Παντελής Αντωνιάδης, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού, ο ανέτοιμος Γιάννης Παπαδόπουλος (προέρχεται από τραυματισμό), καθώς και ο εγχειρισμένος Βασίλης Τριανταφυλλάκος. Στον αντίποδα επιστρέφουν οι Ανδρέας Ηρακλής και Νίκος Τσουμάνης, που εξέτισαν την ποινή τους.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης

«Αύριο, (Πέμπτη 19/12, 19:30), ο Άρης δίνει ένα σημαντικό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο Κλεάνθης Βικελίδης. Σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και σε μια περίοδο που η ομάδα μας βρίσκεται σε μια από τις δυσκολότερες φάσεις της εκατονταετούς Ιστορίας της, η ΠΑΕ Άρης ζητά από τον κόσμο για μια ακόμη φορά να γεμίσει τις κερκίδες και με την παρουσία του στο γήπεδο να στείλει και πάλι το δικό του μήνυμα ηθικής και οικονομικής στήριξης προς την ομάδα μας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ. ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. Ο ΑΡΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.»

Ο Οικονομόπουλος εκτίει με ΑΕΛ Καλλονής

Μετά από απόφαση του προπονητή του Άρη, Ζόραν Μιλίνκοβιτς, ο Μπάμπης Οικονομόπουλος δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με την ΑΕΛ Καλλονής στο Ο.Α.Κ.Α. (13/01, 19:30), στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League. Ο 22χρονος ανασταλτικός μέσος με την κίτρινη κάρτα που δέχτηκε στην αναμέτρηση της προηγούμενης Κυριακής με τον Ολυμπιακό συμπλήρωσε τις τέσσερις.

Ευχαριστήριο της «Μ.Κ.Ο. ΑΡΣΙΣ»

Το Δίκτυο Κοινωνικών Δομών Αντιμετώπισης Φτώχειας της Μ.Κ.Ο. ΑΡΣΙΣ και ο δήμος Παύλου Μελά με επιστολή που απέστειλαν στην ΠΑΕ Άρης ευχαριστούν για την συμμετοχή της ομάδας στην προσπάθεια της Δικτύωσης:

«Με αφορμή τον ποδοσφαιρικό αγώνα Άρης - Ολυμπιακός στις 15/12/2013 οι φίλαθλοι της ομάδας συγκέντρωσαν τρόφιμα για τις Κοινωνικές Δομές στο δήμο Παύλου Μελά. Από μεριάς μας δεσμευόμαστε για την καλύτερη διάθεση και διαχείρισή τους», αναφέρει χαρακτηριστικά η επιστολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.