Header Ads

Header ADS

Διαπιστεύσεις για το ΠΑΟΚ - ΑΖ Άλκμααρ

Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που επιθυμούν να διαπιστευτούν για τον αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΖ Άλκμααρ για την έκτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου, να αποστείλουν τα αιτήματά τους, είτε ηλεκτρονικά με email στο pressoffice@paokfc.gr είτε μέσω FAX (2310 951000), μέχρι και το μεσημέρι της Τρίτης 10 Δεκεμβρίου στις 15:00. Οι διαπιστεύσεις που δικαιούται κάθε μέσο είναι:

Αθλητικές Εφημερίδες Θεσσαλονίκης: έως 3
Αθλητικές Πανελλαδικές Εφημερίδες: έως 2
Πολιτικές Εφημερίδες Θεσσαλονίκης: έως 2
Πολιτικές Πανελλαδικές Εφημερίδες: 1
Τηλεοπτικά κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας: 1
Ραδιοφωνικοί σταθμοί: έως 2
Τεχνικοί ραδιοφωνικών σταθμών: 1
Ιστοσελίδες: 1
Διευκρινίσεις

1. Για κάθε αγώνα θα τηρηθεί αυστηρά ο αριθμός των διαπιστεύσεων για κάθε ΜΜΕ, καθώς επίσης και η προκαθορισμένη ημερομηνία λήξης των αιτήσεων διαπίστευσης. Αιτήματα μετά από την προκαθορισμένη ημερομηνία δεν θα γίνονται δεκτά σε καμία περίπτωση.

2. Για τους ευρωπαϊκούς αγώνες του ΠΑΟΚ δεν ισχύει καμία κάρτα ελευθέρας εισόδου στα ελληνικά γήπεδα, παρά μόνο η διαπίστευση που εκδίδεται για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

3. Οι διαπιστεύσεις είναι αριθμημένες και για την παραλαβή τους απαιτείται -για λόγους ασφαλείας- επίδειξη επίσημου εγγράφου ταυτοπροσωπίας. Για τους δημοσιογράφους απαιτείται KAI δημοσιογραφική ταυτότητα.

4. Έπειτα από υποδείξεις της UEFA στους επίσημους διεθνείς αγώνες επιτρέπεται η διαπίστευση συγκεκριμένου αριθμού δημοσιογράφων Ελλήνων και ξένων, οι οποίοι θα μπορούν να εισέρχονται στο γήπεδο επιδεικνύοντας τη διαπίστευσή τους αλλά KAI τη δημοσιογραφική τους ταυτότητα. Για το λόγο αυτό η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία διατηρεί το δικαίωμα απόρριψης αιτημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.