Header Ads

Header ADS

Πόλο: Μόνος με το απόλυτο ο Ολυμπιακός

Απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής με το απόλυτο των νικών πλέον ο Ολυμπιακός κι έτσι θα πάει στο παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στην Πριμόργιε Ριέκα, στο τρίτο του για το Champions League. Οι ερυθρόλευκοι επιβλήθηκαν άνετα με 15-4 του Εθνικού στο πάλαι ποτέ Πειραιώτικο ντέρμπι, που έκλεισε την 7η αγωνιστική της Α1' Ανδρών στο κλειστό κολυμβητήριο του Πειραιά και πέτυχαν το επτά στα επτά. Ο Εθνικός προσπάθησε να αντισταθεί στο πρώτο ενάμισι οκτάλεπτο, αλλά στη συνέχεια παραδόθηκε στην ανωτερότητα του αντιπάλου του, που ανέβασε στα ύψη τη διαφορά δίνοντας την ευκαιρία στον προπονητή Θοδωρή Βλάχο να δώσει χρόνο συμμετοχής τους πιο νέους παίκτες.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4-15
ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 1-2, 1-4, 2-4, 0-5.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Φάνης Κουντουδιός): Αϊβαλιώτης, Θαλασσινός, Τσολακίδης, Κουτσιαλής Χρ. 1, Χατζηκυριακάκης Μ., Ρέβελας, Βουλγαράκης 2, Χατζηαλέξης, Γκιάλης 1, Βιττέλας, Αλεβίζος, Γαβαλάς Γ., Παπαϊωάννου, Τσιάπας, Βουνισέας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Δεληγιάννης, Λιαπάκης 1, Καπότσης 3, Φουντούλης Ι. 2, Πρέκας 2, Ποντικέας, Ντόσκας 1, Μουρίκης 1, Τσαχειλίδης, Μάλιαρακ 1, Σχίζας, Γαλανίδης, Βλαχόπουλος 4.

Διαιτητές: Ποσποτίκης, Κατσώνης
Αλυτάρχης: Χαράλαμπος Τρούλος
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Φινάλε γκραν γκινιόλ στο Νηρέας Λαμίας - ΠΑΟΚ

Συναρπαστικό ήταν το ματς στη Λαμία ανάμεσα στον τοπικό Νηρέα και τον ΠΑΟΚ, με ανατρεπτικό φινάλε, για την 7η αγωνιστική της Α1 υδατοσφαίρισης Ανδρών, που έληξε τελικά ισόπαλο 7-7. Με την ισοπαλία αυτή ο φιλόδοξος φέτος ΠΑΟΚ (που έχασε τη νίκη στα τελευταία δευτερόλεπτα) παραμένει στη 2η θέση της βαθμολογίας και η ομάδα της Λαμίας στην 5η. Το παιχνίδι πήγαινε γκολ γκολ μέχρι τα μέσα του τέταρτου οκάλεπτου. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στη συνέχεια με 7-5 (Σολανάκης 1.28). Ο Νηρέας, όμως, κατάφερε στα τελευταία δευτερόλεπτα, να πάρει την πολύτιμη ισοπαλία. Ο Αναστασιάδης μείωσε σε 7-6 στα 38 δευτερόλπετα πριν τη λήξη και ο Βλοντάκης κέρδισε πέναλτι από τον Κόλιανιν και εκτέλεσε εύστοχα ισοφαρίζοντας στο τελικό 7-7, στα 2 δευτερόλεπτα πριν το τέλος. Με κόκκινη κάρτα αποβλήθηκαν (για έντονη διαμαρτυρία) οι έφοροι, Λιάσκας του Νηρέα Λαμίας και Πετρίδης του ΠΑΟΚ.

ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ - ΠΑΟΚ 7-7
ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-2, 2-2, 0-0, 3-3.

ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ (Θόδωρος Χατζηθεοδώρου): Φλώρος Χρ., Αναστασιάδης 1, Σαλπαδήμας, Κοκκινάκης, Εμμανουηλίδης Ι., Μπλάνης 1, Εμμανουηλίδης Β. Χαριτάκης 1, Γκρεμήλας, Σταυρόπουλος, Βλοντάκης 4, Μπατάκης, Πουλής, Καρπέτας, Καρανάσος

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Κεχαγιάς Στρ., Προσινικλής, Μιτελούδης 1, Αληχανίδης Μ., Κόχειλας Ι., Τζελάτης, Κόλιανιν, Παπαποστόλου, Βογιατζόγλου 3, Κατσουλάκης, Χατζηγούλας, Σολανάκης 3, Μπελιζιώτης, Αληχανίδης Β., Αντιβαλίδης.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Αδαμάσογλου
Αλυτάρχης: Γιώργος Κατσαρός
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Νίκη στο γκολ ο ΝΟ Χίου 11-10 τον ΝΑΟ Κέρκυρας

Επέστρεψε στις νίκες ο ΝΟ Χίου που επιβλήθηκε στην έδρα του, στο Ιωνικό κολυμβητήριο του νησιού της μαστίχας, με 11-10 του ΝΑΟ Κέρκυρας (που κατέβηκε με εννέα απαίκτες) σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι για την 7η αγωνιστική της Α1 Ανδρών. Στα δυόμισι πρώτα οκτάλεπτα ο ΝΟΧ προηγείτο με ένα γκολ και ο ΝΑΟΚ ισοφάριζε, αλλά στα τέλη του τρίτου οι Χιώτες ξέφυγαν με 10-7 (το τρίτο τελείωσε 10-8) και στη συνέχεια με 11-9. Οι Κερκυραίοι μείωσαν στο τελικό 11-10 λίγο πριν το φινάλε και έχασαν ευακιρία για ισοφάριση στην εκπνοή.

ΝΟ ΧΙΟΥ - ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 11-10
ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 3-2, 4-4, 3-2, 1-2

ΝΟ ΧΙΟΥ (Μάκης Μικέδης): Μισεντζής, Πετρόχειλος Μ., Δερβίσης 4, Κώστας, Παππάς Κ., Γκιουβέτσης, Κανδιόγλου 1, Πίσσιας, Ντούλος 3, Φουντούλης Γιώρ. 1, Μπεριστιάνος 2, Γαβαλάς Ι., Γαλανόπουλος, Σωτηράκης, Καλάργυρος.

ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (Μίλαν Τζώρτζεβιτς): Γιόκοβιτς, Σαρησάββας 4, Παπαθεοδώρου 1, Παυλίδης Κ. 2, Τορράκης 1, Παυλίδης Β, Ζαρκαντζάς, Αρώνης, Βαχαρέλης 2.

Διαιτητές: Σκαλοχωρίτης, Κατσαρός
Αλυτάρχης: Τάσος Πολυζωγόπουλος
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ισοπαλία ο Παναθηναϊκός με τον ΝΟ Βουλιαγμένης

Ισόπαλο 9-9 έληξε το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΝΟ Βουλιαγμένης, στο Ιλίσιο κολυμβητήριο, μέσα σε καυτή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του τριφυλλιού. Ο αγώνας ήταν συγκλονιστικός σε εξέλιξη με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ. Ο πρωταγωνιστής για τον ΝΟΒ Μανώλης Μυλωνάκης (που μαζί με τον Καρούντζο σημείωσαν όλα τα γκολ της Βουλιαγμένης) πέτυχε το 8-9 στο 3.55 πριν τη λήξη, αλλά ο Αργύρης Θεοδωρόπουλος ισοφάρισε για τον Παναθηναϊκό στο τελικό 9-9, στο 1.57 πριν το φινάλε.

Μετά το τέλος του αγώνα αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο τερματοφύλακας του ΝΟΒ Κώστας Τσαλκάνης γιατί, όπως αναφέρεται στο φύλλο αγώνα, "ήρθε στη γραμματεία και διαμαρτυρήθηκε έντονα, ενώ κλώτσησε κι ένα μπουκάλι". Επίσης, μετά το τέλος του αγώνα αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο προπονητής της ομάδας της Βουλιαγμένης Τεό Λοράντος για έντονη διαμαρτυρία στη γραμματεία και στον παρατηρητή. Στο Φ.Α. γράφτηκε επίσης ότι "κολούσαν τα χρονόμετρα συνεχώς και δημιουργούσαν προβλήματα στη διεξαγωγή του αγώνα" που καθυστέρησε να τελειώσει.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 9-9
ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-3, 4-2, 2-3, 1-1

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κώστας Λούδης): Χρονόπουλος, Κομάντινα 1, Κόχειλας Ν. 1, Στελλάτος, Κουρλιάφτης, Θεοδωρόπουλος 1, Παπαδόγκωνας 1, Χατζηγούλας, Αφρουδάκης Γ. 3, Σιδέρης, Δερμιτζάκης Δ. 2, Τζαβάρας, Παρασκευόπουλος, Γερακούδης, Κονταξής.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Τεό Λοράντος): Τσαλκάνης, Μυλωνάκης 5, Γούβης, Βελώνιας, Ελμισιάν, Κουλιεράκης, Αφρουδάκης Χρ., Καρούντζος 4, Χρυσοσπάθης, Μιράλης, Τίγκας, Μασμανίδης, Ζερδεβάς, Ποταμιάνος, Αλβέρτης.

Διαιτητές: Μπιράκης, Κουρτίδης
Αλυτάρχης: Στέλιος Φόβος
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Νίκησε χωρίς να δεχτεί γκολ το Π. Φάληρο

Συνεχίζει την ανοδική του πορεία στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών το Παλαιό Φάληρο που εντυπωσιάζει. Πέτυχε την τρίτη του φετινή νίκη, αυτή τη φορά για την 7η αγωνιστική, επί του ΑΝΟ Γλυφάδας, στην αναπληρωματική έδρα του τελευταίου, στο κολυμβητήριο του Λαιμού και μάλιστα χωρίς να δεχτεί γκολ, με σκορ 6-0. Οι Φαληριώτες έφτασαν στους 10 βαθμούς (καθώς έχουν και μια ισοπαλία). Αντίθετα οι Γλυφαδιώτες, παρά την αλλαγή προπονητή (ο Σελετόπουλος ανέλαβε στη θέση του Κρητικού), δεν κατάφεραν να ξεκολλήσουν από το "υπόγειο" της βαθμολογίας, ενώ δεν μπόρεσαν ούτε να σκοράρουν (είχαν αρκετά δοκάρια).

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 0-6
ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 0-2, 0-1, 0-2, 0-1

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Σελετόπουλος): Πλατίδης, Αργυρακούλης, Πετρόχειλος Στ., Σάντα, Αγγελίδης, Φωτόπουλος, Κατρουζανάκης, Καζάζης, Χρυσανθακόπουλος, Παπαδόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Λομβάρδος, Πουλιόπουλος, Καλογεράκος, Τσαντές.

Π. ΦΑΛΗΡΟ (Νίκος Βενετόπουλος): Καραμπέτσος, Φλώρος Ανδ., Αμπατζόγλου, Ξενάκης 1, Σιώνης 2, Σπηλιωτόπουλος 1, Παναγούλης 1, Βερύκοκος 1, Κουκουμάκης, Φωκάς, Φυτάλης, Τσαγκάρης, Πανταζής, Λουιζίδης, Σαλτερής.

Διαιτητές: Κουρέτας, Μπουδραμής
Αλυτάρχης: Αλέξανδρος Μπλάνας
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σπουδαία νίκη ο Πανιώνιος 9-8 τον ΝΟ Αργοστολίου

Μια ακόμη σημαντική νίκη, την δεύτερη συνεχόμενη στο φετινό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, αυτή τη φορά εκτός έδρας, πέτυχε ο Πανιώνιος που ξεφεύγει πλέον για τα καλά από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας. Οι Νεοσμυρνιώτες επιβλήθηκαν για την 7η αγωνιστική με 9-8 του τυπικά γηπεδούχου, στο κολυμβητήριο του Λαιμού, ΝΟ Αργοστολίου ο οποίος παραμένει στην τελευταία θέση.

ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 8-9
ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 1-2, 3-3, 2-4, 2-0

ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ (Θόδωρος Ανδρεάκος): Παπαδογιάννης, Καψοκόλης 2, Μεζίλης, Δανδημόπουλος, Δουδέσης Π. 1, Δανούρδης 2, Μίσιτς, Κατσιγιάννης 1, Σφαντός, Μπουρνάζος 1, Καστανάκης 1, Μπελέρης, Λέντζος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Αλέκος Βάσσος): Τζωρτζάτος, Καρακάσης Ν., Κοκκάλας 3, Κούφαλης, Θωμάκος 1, Γρηγορόπουλος, Φούτρης, Καρακάσης Χρ., Δερμιτζάκης Χρ. 3, Βέκος, Μανώλης 1, Καρακατσάνης 1, Μιγόπουλος, Μπαγλατζής, Βυθούλκας.

Διαιτητές: Σταυρόπουλος, Μοίραλης
Αλυτάρχης: Πέτρος Εγωγιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.