Header Ads

Header ADS

Διαπιστεύσεις για το Απόλλων - Ολυμπιακός

Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που επιθυμούν να διαπιστευτούν για τον αγώνα Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League που θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Γ. Καμάρας», το Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2013 (19:30), να αποστείλουν τα αιτήματά τους μέχρι και το μεσημέρι της Πέμπτης, 19 Δεκεμβρίου 2013, στις 15:00, είτε ηλεκτρονικά με e-mail στο press.fcapollon@outlook.com είτε μέσω FAX (210 2512338). Οι διαπιστεύσεις που δικαιούται κάθε μέσο είναι:

Αθλητικές Εφημερίδες: έως 2
Πολιτικές Εφημερίδες: 1
Τηλεοπτικά κανάλια: 1
Ραδιοφωνικοί σταθμοί: 1(+1 τεχνικού)
Ιστοσελίδες: 1

Διευκρινήσεις:

1. Σε περίπτωση που οι αιτήσεις υπερβούν την χωρητικότητα των δημοσιογραφικών θεωρείων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας ενώ θα τηρηθεί αυστηρά ο αριθμός των διαπιστεύσεων για κάθε ΜΜΕ, καθώς επίσης και η προκαθορισμένη ημερομηνία λήξης των αιτήσεων διαπίστευσης. Αιτήματα μετά από την προκαθορισμένη ημερομηνία δεν θα γίνονται δεκτά.

2. Στον συγκεκριμένο αγώνα δεν ισχύει καμία κάρτα ελευθέρας εισόδου στα ελληνικά γήπεδα, παρά μόνο η διαπίστευση που εκδίδεται για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

3. Οι διαπιστεύσεις θα είναι αριθμημένες και για την παραλαβή τους απαιτείται -για λόγους ασφαλείας- επίδειξη επίσημου εγγράφου ταυτοπροσωπίας. Για τους δημοσιογράφους απαιτείται και δημοσιογραφική ταυτότητα.

4. Κάθε διαπίστευση θα αντιστοιχεί σε συγκεκριμένη θέση και σε συγκεκριμένο άτομο, το οποίο θα μπορεί να εισέρχεται στο γήπεδο επιδεικνύοντας τη διαπίστευσή του μαζί με την δημοσιογραφική ή αστυνομική ταυτότητα του.

5. Κάθε αίτηση πρέπει να αναγράφει στοιχεία του μέσου, στοιχεία επικοινωνίας με τον διευθυντή ή τον αρχισυντάκτη καθώς τα ονόματα και στοιχεία (τηλέφωνα, mail) των διαπιστευμένων.

6. Για την ακριβή ημερομηνία και ώρα παραλαβής των διαπιστεύσεων θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.