Header Ads

Header ADS

Αποφάσεις Επιτροπής Εφέσεων (19/12)

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1. Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΡΑ κατά της υπ' αριθμ. 290/5-12-2013 απόφασης της ΠΕ/SUPER LEAGUE, της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και του προπονητή Ι. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση.

Δέχεται ότι οι εφεσίβλητοι τέλεσαν τα αποδιδόμενα σ΄αυτούς πειθαρχικά παραπτώματα αποτελούντα κατ΄ ορθό νομικό χαρακτήρα εξύβριση από αξιωματούχο και επιβάλλει στον Ι. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δέκα (10) ημέρες και χρηματική ποινή χιλίων πεντακοσίων (1.500) ευρώ και στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ χρηματική ποινή χιλίων (1000) ευρώ.

2. Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΡΑ κατά της υπ' αριθμ. 320/5-12-2013 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΟ και του σωματείου ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Επιβάλλει στο σωματείο ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ χρηματική ποινή τριακοσίων (300) ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μία (1) αγωνιστική ημέρα.

3. Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΡΑ κατά της υπ' αριθμ. 307/28-11-2013 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΟ και του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ, διερμηνέα του σωματείου ΠΦΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση.

Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Δέχεται ότι ο εφεσίβλητος τέλεσε το αποδιδόμενο σ΄αυτόν πειθαρχικό παράπτωμα αποτελούντα κατ΄ορθό νομικό χαρακτηρισμό εξύβριση από αξιωματούχο. Επιβάλλει στον ΓΕΩΡΓΙΟ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για οκτώ (8) ημέρες και χρηματική ποινή διακοσίων (200) ευρώ.

4. Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία –συνεκδικάζοντας- τις εφέσεις του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα ΚΩΝ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ και του γυναικείου σωματείου ΝΕΟΙ ΕΡΓΟΤΕΛΗ κατά της υπ' αριθμ. 315/28-11-2013 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΟ και του γυναικείου Σωματείου ΠΑΟΚ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση.

Δέχεται την ένσταση του σωματείου ΝΕΟΙ ΕΡΓΟΤΕΛΗ για αντικανονική συμμετοχή της παίκτριας ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗ Ε. του σωματείου ΠΑΟΚ στον μεταξύ τους αγώνα της 9-11-2013. Κατακυρώνει τον ανωτέρω αγώνα υπέρ του σωματείου ΝΕΟΙ ΕΡΓΟΤΕΛΗ με τέρματα 3-0 και επιβάλλει στο σωματείο ΠΑΟΚ χρηματική ποινή διακοσίων (200) ευρώ.

5. Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία του σωματείου ΠΑΣ ΜΙΝΩΪΚΗ κατά της από 14-11-2013 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και του σωματείου ΑΟ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση.

Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Δέχεται την από 12-11-2013 ένσταση του σωματείου ΠΑΣ ΜΙΝΩΪΚΗ. Ορίζει την επανάληψη του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΣ ΜΙΝΩΪΚΗ και ΑΟ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ, που δεν τελέστηκε στις 9-11-2013, εντός 15 ημερών από την έκδοση της παρούσας απόφασης σε ημερομηνία που θα οριστεί από την αρμόδια επιτροπή της διοργανώτριας.

6. Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία του σωματείου ΑΟ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ κατά της υπ' αριθμ. 7/19-11-2013 πρακτικού - απόφασης της ΠΕ/ΕΠΣ ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ και του σωματείου ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση.

Δέχεται την ένσταση του σωματείου ΑΟ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ για αντικανονική συμμετοχή του ποδ/στη ΓΑΓΓΑ Π. του σωματείου ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ στον μεταξύ τους αγώνα της 16-11-2013. Κατακυρώνει τον ανωτέρω αγώνα υπέρ του σωματείου ΑΟ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ με τέρματα 3-0 και επιβάλλει στο σωματείο ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ χρηματική ποινή διακοσίων (200) ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.