Header Ads

Header ADS

Α1 Πόλο - 5η αγωνιστική

Ολοκληρώθηκε σήμερα με την αναμέτρηση στο κολυμβητήριο Αλίμου (Γλυφάδα - Κέρξυρα) η 5η αγωνιστική της Α1 κατηγορίας υδατοσφαίρισης ανδρών. Τα υπόλοιπα ματς πραγματοποιήθηκαν χθες. Αναλυτικά τα παιχνίδια και τα αποτελέσματα που προέκυψαν:

Σπουδαία νίκη του ΝΑΟ Κέρκυρας στον Άλιμο

Πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη πήρε ο ΝΑΟ Κέρκυρας στο ματς που έκλεισε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών στην υδατοσφαίριση. Οι "Φαίακες" επιβλήθηκαν με 10-9 του ΑΝΟ Γλυφάδας στο κολυμβητήριο του Αλίμου και ανέβηκαν στην 6η θέση της βαθμολογίας. Ο ΑΝΟΓ παρέμεινε χωρίς βαθμό. Ο αγώνας ήταν συγκλονιστικός με συνεχείς ανατροπές. Ο Ζαρκαντζάς πέτυχε το νικητήριο γκολ του ΝΑΟ Κέρκυρας λίγο πριν το φινάλε. Με κόκκινη κάρτα (και με αντιακατάσταση) αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας του ΑΝΟ Γλυφάδας Πλατίδης επειδή έβρισε συμπαίκτη του, αλλά και ο βοηθός προπονητή Καναβός για έντονη διαμαρτυρία.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 9-10
ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 3-1, 2-3, 1-4, 3-2

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Πλατίδης, Αργυρακούλης 1, Πετρόχειλος Στ., Σάντα 1, Αγγελίδης 1, Κατρουζανάκης, Καζάζης 1, Χρυσανθακόπουλος, Παπαδόπουλος, Χαραλαμπόπουλος 4, Λομβάρδος 1, Πουλιόπουλος, Καλογεράκος, Τζαντές.

ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ: Γιόκοβιτς, Σαρησάββας 1, Παυλίδης Ε., Παπαθεοδώρου 1, Παυλίδης Κ. 3, Τοράκης 1, Γαλανός, Ζαρκαντζάς 3, Αρώνης, Βαχαρέλης 1, Τριβιζάς.

Διαιτητές: Σταυρόπουλος, Μοίραλης
Αλυτάρχης: Πέτρος Εγωγιάννης
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Περίπατο πριν την Προ Ρέκο ο Ολυμπιακό

Έναν ωραίο κολυμβητικό περίπατο στην πισίνα του Παλαιού Φαλήρου, την αναπληρωματική έδρα του ΝΟ Αργοστολίου (λόγω προβλημάτων στο κολυμβητήριό του), έκανε ο Ολυμπιακός πριν από το δεύτερο φετινό ευρωπαϊκό του ματς για το τσάμπιονς λιγκ, αυτό με την Προ Ρέκο την Τετάρτη. Ήταν μια χαλαρή προπόνηση για τους ερυθρόλευκους που επιβλήθηκαν άνετα για την 5η αγωνιστική της Α1 Ανδρών με 16-1 της ομάδας από την Κεφαλονιά -η οποία δείχνει πολύ αποδυναμωμένη σε σχέση με πέρυσι- και έκανε το 5 στα 5 συγκατοικώντας πάντα στην κορυφή της βαθμολογίας με τον Παναθηναϊκό. Ο προπονητής των ερυθρολεύκων Θοδωρής Βλάχος άφησε εκτός 13άδας βασικούς παίκτες (Δεληγιάννης, Γούνας, Δελακάς, Ντόσκας, Σχίζας) για ξεκούραση και αποθεραπεία εν όψει Προ Ρέκο και χρησιμοποίησε αρκετούς νεαρούς.

ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-16
ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 0-4, 1-2, 0-5, 0-5

ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ (Θόδωρος Ανδρεάκος): Παπαδογιάννης, Καψοκόλης, Μεζίλης, Δαμδηνόπουλος, Δουδέσης Π. 1, Δανούρδης, Μίσιτς, Σφαντός, Κωνσταντόπουλος, Καστανάκης, Μπελέρης, Ντότσικας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Γαλανίδης, Τσαχειλίδης 3, Καπότσης, Φουντούλης Ι. 5, Πρέκας, Ποντικέας, Αργυρόπουλος, Μουρίκης 2, Κολόμβος, Μάλιαρακ 2, Τζώρτζης 2, Βλαχόπουλος 2, Λιαπάκης.

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Κατσώνης
Αλυτάρχης: Τάκης Λαγαρός
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ισοπαλία 7-7 ο Πανιώνιος με το Π. Φάληρο

Ισόπαλο 7-7 έληξε το παιχνίδι της Νέας Σμύρνης ανάμεσα στον Πανιώνιο και το Π. Φάληρο για την 5η αγωνιστική της Α1 Ανδρών στην υδατοσφαίριση. Έγινε ένας συναρπαστικός αγώνας με το φιλοξενούμενο Π. Φάληρο να προηγείται με 6-3 στο ημίχρονο και τον Πανιώνιο να πετυχαίνει ένα σερί 3-0 και να ισοφαρίζει στο τέλος του γ΄ οκτάλεπτου (6-6). Στο 2.35 πριν τη λήξη της δ' περιόδου ο Παναγούλης ξανάδωσε προβάδισμα στο Φάληρο (6-7), αλλά στο 1.22 ο κορυφαίος του Πανιωνίου Κοκκάλας ισοφάρισε στο τελικό 7-7. Οι δυο ομάδες είχαν από μια ευκαιρία στο τέλος να πάρουν τη νίκη, αλλά την έχασαν κι έτσι πήραν από έναν βαθμό. Με κόκκινη κάρτα αποβλήθηκε ο βοηθός προπονητή του Φαλήρου Καραγεωργόπουλος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – Π. ΦΑΛΗΡΟ 7-7
ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-3, 1-3, 3-0, 1-1

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Αλέκος Βάσσος): Τζωρτζάτος, Καρακάσης Ν. 1, Κοκκάλας 4, Zώρζος, Θωμάκος 1, Γρηγορόπουλος, Φούτρης, Καρακάσης Χρ., Δερμιτζάκης Χρ., Βέκος, Μανώλης, Καρακατσάνης 1, Μιγόπουλος, Μπαγλατζής, Κούφαλης.

Π. ΦΑΛΗΡΟ (Νίκος Βενετόπουλος): Καραμπέτσος, Φλώρος Ανδ. 1, Αμπατζόγλου, Ξενάκης 1, Σιώνης 1, Σπηλιωτόπουλος 1, Παναγούλης 1, Βερύκοκος 2, Φουστούκος, Φωκάς, Χάλαρης, Τσαγκάρης, Σαλτερής, Λουϊζίδης, Φυτάλης.

Διαιτητές: Βασιλείου, Σκαλοχωρίτης
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Άλωσε το Ιωνικό ο ΠΑΟΚ, 9-6 τον ΝΟ Χίου

Πέρασε νικηφόρα από το Ιωνικό κολυμβητήριο της Χίου ο ΠΑΟΚ και συνέχισε την πολύ καλή φετινή του πορεία στην Α1 Ανδρών. Ο δικέφαλος του Βορρά επιβλήθηκε με 9-6 του ΝΟ Χίου στο νησί της μαστίχας και βρίσκεται μόνος στην 3η θέση της βαθμολογίας (13 β. με τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία). Οι Χιώτες, αντίθετα, δεν έχουν κάνει μέχρι στιγμής την καλή πορεία προηγούμενων ετών. Οι Θεσσαλονικείς πήραν το πάνω χέρι από το ξεκίνημα του αγώνα, προηγήθηκαν και με τέσσερα γκολ διαφορά κάποια στιγμή και δεν κινδύνευσαν ποτέ.

ΝΟ ΧΙΟΥ – ΠΑΟΚ 6-9
ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-3, 1-2, 2-3, 1-1.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Μάκης Μικέδης): Μισεντζής, Πετρόχειλος Μ., Δερβίσης 1, Κώστας, Παππάς Κ., Αλάτσης 1, Κανδιόγλου, Πίσσιας, Αγιεργούσης, Φουντούλης Γιώρ., Μπεριστιάνος 3, Γαβαλάς Ι. 1, Γαλανόπουλος, Φάζος, Σωτηριάνος.

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Κεχαγιάς Στρ., Προσινικλής, Μιτελούδης, Αληχανίδης Μ. 3, Κόχειλας Ι. 2, Σιταρένιος, Κόλιανιν 1, Παπαποστόλου, Βογιατζόγλου, Κατσουλάκης 2, Χατζηγούθλας, Σολανάκης 1, Μπεζιλιώτης.

Διαιτητές: Μπιράκης, Κουρτίδης
Αλυτάρχης: Τάσος Πολυζωγόπουλος
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Εύκολη νίκη ο ΝΟ Βουλιαγμένης 15-5 τον Εθνικό

Πέρασε άνετα από την έδρα του Εθνικού, στο κλειστό κολυμβητήριο του Πειραιά, ο ΝΟ Βουλιαγμένης. Οι μπέμπηδες του ΝΟΒ επιβλήθηκαν με 15-5 των κυανόλευκων -στον πάγκο των οποίων έκανε ντεμπούτο ο νέος τους προπονητής Φάνης Κουντουδιός- για την 5η αγωνιστική της Α1 Ανδρών και διατήρησαν το απόλυτο των νικών, ενώ έχουν και ένα ματς λιγότερο. Με πρώτο σκόρερ τον Μυλωνάκη που πέτυχε 6 γκολ (στη ΦΩΤΟ του newsports.eu επιχειρεί σουτ), η ομάδα του Λοράντου έκανε ότι ήθελε και αύξανε τη διαφορά μέχρι το φινάλε, ενώ πήραν χρόνο συμμετοχής και νεαροί παίκτες.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 5-15
ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 1-3, 1-3, 2-5, 1-4

ΕΘΝΙΚΟΣ (Φάνης Κουντουδιός): Αϊβαλιώτης, Θαλασσινός 1, Μπιλάλης, Ρεβελάς, Χατζηκυριακάκης 1, Σαλάχας, Βουλγαράκης 1, Ξανθόπουλος 1, Γκιάλης 1, Βιτέλας, Αλεβίζος, Γαβαλάς Γ., Παπαϊωάννου, Τσιάπας, Βουνισέας.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Τεό Λοράντος): Τσαλκάνης, Μυλωνάκης 6, Γούβης, Βελώνιας 2, Ελμισιάν, Κουλιεράκης, Αφρουδάκης Χρ. 2, Καρούντζος 1, Χρυσοσπάθης 2, Μιράλης 2, Τίγκας, Μασμανίδης, Ζερδεβάς, Ποταμιάνος, Αλβέρτης.

Διαιτητές: Παϊρακταρίδης, Δαμιανάκης
Αλυτάρχης: Χαράλαμπος Τρούλος
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Πέρασε κι από Λαμία ο Παναθηναϊκός 10-9 τον Νηρέα

Συνέχισε τη νικηφόρα πορεία του ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών της υδατοσφαίρισης. Οι πράσινοι επιβλήθηκαν με 10-9 του νεοφώτιστου Νηρέα Λαμίας στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της μεγάλης κατηγορίας, στο κολυμβητήριο των ΤΕΙ Λαμίας και έκανε το πέντε στα πέντε. Η ομάδα της Φθιώτιδας γνώρισε την πρώτη της ήττα. Ο Παναθηναϊκός, με κορυφαίο τον Θεοδωρόπουλο, ξέφυγε και με τέσσερα γκολ, αλλά οι γηπεδούχοι μείωσαν στο ένα και απείλησαν στο τέλος με ισοφάριση.

ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 9-10
ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 1-2, 2-4, 3-2, 3-2

ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Φλώρος Χρ., Αναστασιάδης, Σαλπαδήμας 2, Κοκκινάκης 1, Εμανουηλίδης Β. 2, Εμμανουλίδης Ι. 1, Μπλάνης 2, Γκρεμύλας, Δραγώνας, Σταυρόπουλος, Παπαγρηγορίου, Μπατάκης 1, Πουλής, Παπαδημητρίου, Καρπέτας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κώστας Λούδης): Χρονόπουλος, Κομάντινα 2, Κόχειλας Ν., Στελλάτος, Κουρλιάφτης, Θεοδωρόπουλος 4, Παπαδόγκωνας 2, Χατζηγούλας, Αφρουδάκης Γ. 2, Αφρουδάκης Ζ., Δερμιτζάκης Δ., Τζαβάρας, Παρασκευόπουλος, Γερακούδης, Μαράσογλου.

Διαιτητές: Κουρέτας, Μπουδραμής
Αλυτάρχης: Γιώργος Κατσαρός

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.