Header Ads

Header ADS

Διαπιστεύσεις για το παγκόσμιο κύπελλο

Στις 7 Δεκεμβρίου 2013, δηλαδή την αμέσως επόμενη ημέρα της κλήρωσης για τον καταρτισμό των ομίλων του Μουντιάλ, θα ανοίξει η διαδικασία υποβολής αίτησης διαπίστευσης στην FIFA για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014.

Η διαδικασία θα διαρκέσει έως τις 31 Ιανουαρίου 2014 και μετά την προκαθορισμένη προθεσμία καμία αίτηση δεν θα γίνει δεκτή από τους διοργανωτές.

Για να υποβληθεί από τους ενδιαφερόμενους αίτηση διαπίστευσης, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να διαθέτουν λογαριασμό στο FIFA Media Channel (http://media.fifa.com/registration). Σύμφωνα με την εμπειρία που υπάρχει από προηγούμενες διοργανώσεις, η εγγραφή στο FIFA Media Channel δεν είναι σύντομη διαδικασία και γι’ αυτό το λόγο είναι ενδεδειγμένο εκ μέρους των ενδιαφερομένων να προβούν σε όλες τις ενέργειες για την απόκτηση λογαριασμού το συντομότερο δυνατόν και ανεξάρτητα από την προθεσμία της υποβολής αίτησης διαπίστευσης για το Μουντιάλ.

Όσοι διαθέτουν ήδη λογαριασμό, καλό θα ήταν να ελέγξουν τα στοιχεία τους και να τα επικαιροποιήσουν σε περίπτωση που αυτά έχουν αλλάξει, όπως επίσης να επαληθεύσουν τους κωδικούς τους. Επισημαίνεται προς όλους όσοι αιτηθούν διαπίστευση και πολύ περισσότερο σε όσους εξ αυτών αποκτήσουν διαπίστευση να είναι απολύτως συνεπείς, διότι τα non-show επισύρουν κυρώσεις από την FIFA και ίσως προκύψει αξεπέραστο πρόβλημα στο μέλλον, είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε στο Μέσο που εκπροσωπεί ο ενδιαφερόμενος.

Σε περίπτωση που υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα στην απόκτηση λογαριασμού στο Media Channel ή στην υποβολή αίτησης διαπίστευσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην ΕΠΟ στην ηλεκτρονική διεύθυνση media-wc2014@epo.gr. Στην ίδια διεύθυνση, θα πρέπει να γνωστοποιηθούν και τα στοιχεία του κάθε ενδιαφερόμενου του FIFA Media Channel (όχι οι κωδικοί), δηλαδή το ονοματεπώνυμό, το όνομα Μέσου, το e-mail, το τηλέφωνο επικοινωνίας και την ιδιότητα που ζητείται από το σύστημα (σ.σ. στα αγγλικά, όπως ακριβώς έχουν συμπληρώσει).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.