Header Ads

Header ADS

Ολυμπιακός: Το πρόγραμμα ενόψει Μπενφίκα

Αναλυτικά το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει ο Ολυμπιακός, αύριο - Δευτέρα, παραμονή του αγώνα με την Μπενφίκα για την τέταρτη αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League:

17:30 - Συνέντευξη Τύπου του προπονητή της ομάδας μας, κ. Μίτσελ και ενός εκ των ποδοσφαιριστών μας, στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης».

18:45 - Προπόνηση της ομάδας μας στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, ανοικτή για τα πρώτα 15 λεπτά της για τους εκπροσώπους του Τύπου.

Σε ότι αφορά το πρόγραμμα της Μπενφίκα, αυτό διαμορφώνεται ως εξής:

19:30 - Συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Μπενφίκα, Ζόρζε Ζεσούς και ενός εκ των ποδοσφαιριστών της Πορτογαλικής ομάδας, στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης».

20:00 - Προπόνηση της Μπενφίκα στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», ανοικτή για τα πρώτα 15 λεπτά της για τους εκπροσώπους του Τύπου.

* Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους εκπροσώπους του Τύπου, οι οποίοι έχουν ενημερωθεί ότι το αίτημά τους για διαπίστευση έχει εγκριθεί, ότι θα παραλάβουν τις κάρτες τους από την αίθουσα Τύπου του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης», αύριο Δευτέρα και ώρες 15:00 με 18:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.