Header Ads

Header ADS

Πόλο - Α1' Ανδρών: Τα ματς του Σαββάτου

Εύκολη πρεμιέρα ο Ολυμπιακός 15-4 το Παλαιό Φάληρο

Κανένα πρόβλημα δεν είχε ο κάτοχος του τίτλου Ολυμπιακός απέναντι στο Παλαιό Φάληρο επί του οποίου επιβλήθηκε εύκολα με 15-4 για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών 2013-2014 στο κλειστό κολυμβητήριο του Πειραιά. Οι ερυθρόλευκοι έκαναν επίδειξη δύναμης στο πρώτο οκτάλεπτο οπότε προηγήθηκαν με 7-0 και μετά κατέβασαν ταχύτητα, με τον προπονητή Θοδωρή Βλάχο να χρησιμοποιεί και τους νεότερους αναπληρωματικούς παίκτες.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Π. ΦΑΛΗΡΟ15-4
ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 7-0, 1-2, 4-1, 3-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θόδωρος Βλάχος): Δεληγιάννης, Δελακάς, Γούνας 2, Καπότσης, Φουντούλης Ι. 6, Πρέκας, Ποντικέας 1, Ντόσκας 1, Μουρίκης, Κολόμβος 1, Τσαχελίδης, Σχίζας 1, Γαλανίδης, Βλαχόπουλος 3, Αργυρόπουλος.

Π. ΦΑΛΗΡΟ (Νίκος Βενετόπουλος): Καραμπέτσος, Φλώρος Ανδ., Αμπατζόγλου, Ξενάκης 1, Σιώνης, Σπηλιωτόπουλος, Παναγούλης 2, Βερύκοκος, Φυτάλης, Φωκάς 1, Χάλαρης, Τσαγκάρης, Πέττας, Φουστούκος, Σαλτερής.

Διαιτητές: Κουρτίδης, Βόσικας
Αλυτάρχης: Τάσος Πολυζωγόπουλος
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Περίπατο στην πλατεία ο ΝΟ Βουλιαγμένης, 16-3 τον Πανιώνιο

Άνετα πέρασε από το κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης ο ΝΟ Βουλιαγμένης που επιβλήθηκε με 16-3 του Πανιωνίου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών 2013-2014. Η ομάδα του Λοράντου επέβαλε από την αρχή το ρυθμό της και έχτισε νωρίς μια διαφορά την οποία αύξανε μέχρι το φινάλε. Ο προπονητής του ΝΟΒ είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει για αρκετή ώρα και τους νεαρούς παίκτες του.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 3-16
ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 0-5, 2-3, 1-2, 0-6

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Αλέκος Βάσσος): Τζωρτζάτος, Καρακάσης Ν. 1, Κοκκάλας, Ζώρζος, Θωμάκος, Γρηγορόπουλος, Φούτρης, Μπακλατζής, Δερμιτζάκης Χρ. 1, Βέκος, Μανώλης 1, Καρακατσάνης, Μιγόπουλος, Καρακάσης Χρ., Βυθούλκας.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Τεό Λοράντος): Τσαλκάνης, Μυλωνάκης 1, Γούβης, Βελώνιας 3, Ελμισιάν, Μαυρωτάς Λ., Αφρουδάκης Χρ. 1, Καρούντζος 1, Χρυσοσπάθης 2, Μιράλης 4, Τίγκας 1, Μασμανίδης 3, Ζερδεβάς, Ποταμιάνος, Αλβέρτης.

Διαιτητές: Κωνστατινίδης, Ποσποτίκης
Αλυτάρχης: Αλέξανδρος Μπλάνας
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Παρθενική νίκη του Νηρέα Λαμίας, 9-7 τον ΝΟ Αργοστολίου στην Κεφαλονιά

Την πρώτη του νίκη στην Α1 Εθνική κατηγορία Ανδρών της υδατοσφαίρισης πέτυχε ο Νηρέας Λαμίας στον παρθενικό του αγώνα στο πρωτάθλημα και μάλιστα εκτός έδρας, καθώς επικράτησε με 9-7 του ΝΟ Αργοστολίου στην Κεφαλονιά, στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία του φετινού μαραθωνίου. Η ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, με κορυφαίο τον Γιάννη Εμμανουηλίδη (που πέτυχε 4 γκολ), κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ στο δεύτερο και τρίτο οκτάλεπτο και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των γηπεδούχων στην τέταρτη περίοδο κράτησε τη σπουδαία νίκη.

ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ - ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ 7-9
ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 3-3, 0-3, 0-1, 4-2

ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ (Θόδωρος Ανδρεάκος): Παπαδογιάννης, Καψοκόλης 1, Μεζίλης 1, Δαμδημόπουλος, Δουδέσης Π., Δανούρδης, Μίσιτς 1, Κατσιγιάννης 1, Σφάντος, Κωνσταντόπουλος, Καστανάκης 3, Μπελέρης, Λέντζος.

ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ (Θόδωρος Χατζηθεοδώρου): Φλώρος Χρ., Αναστασιάδης, Σαλπαδήμας 1, Κοκκινάκης 1, Εμμανουηλίδης Βασ. 1, Εμμανουηλίδης Ι. 4, Μπλάνης 1, Παπαγρηγορίου, Δραγώνας, Σταυρόπουλος, Βλοντάκης, Μπατάκης 1, Πουλής.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Μοίραλης
Αλυτάρχης: Ηλίας Ξιάρχος
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Μηδενισμός του ΝΑΟ Κέρκυρας στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Ο γηπεδούχος ΝΑΟ Κέρκυρας δεν μπόρεσε να εκδώσει άδεια τέλεσης του αγώνα του με τον (τυπικά φιλοξενούμενο) ΠΑΟΚ, για τη σημερινή 1η αγωνιστική της Α1 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών, στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης -άδεια η οποία απαιτείται πλέον από την προκήρυξη της ΚΟΕ- κι έτσι το ματς δεν έγινε ποτέ. Ο αλυτάρχης έκλεισε το φύλλο αγώνα, ο ΝΑΟ Κέρκυρας μηδενίζεται και νικητής αναδεικνύεται στα χαρτιά ο ΠΑΟΚ με 5-0 ά.α.

Ο ΝΑΟΚ έχει δηλώσει ως έδρα (αναπληρωματική) το συγκεκριμένο κολυμβητήριο και αποφάσισε να δώσει τον αγώνα του με τον ΠΑΟΚ εκεί. Το Ποσειδώνιο κολυμβητήριο, όμως, δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα ούτε την απαιτούμενη από τον κανονισμό άδεια καταλληλότητας και ως εκ τούτου δεν εκδόθηκε από την οικεία Περιφέρεια η άδεια τέλεσης αγώνα που επεδίωξαν οι Κερκυραίοι (πρέπει να εκδίδεται επτά εργάσισμες ημέρες πριν την ημερομηνία του αγώνα και να αποστέλλεται στην ΚΟΕ δύο ημέρες πριν).

Οι δύο ομάδες προσήλθαν κανονικά στην πισίνα, όπως και οι διαιτητές και η γραμματεία, αλλά ο αλυτάρχης αναγκάστηκε να κλείσει το Φ.Α. στο οποίο αναφέρονται να εξής: «Λόγω μη εκδόσεως αδείας τέλεσης του αγώνα από την οικεία Περιφέρεια, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην ειδική προκήρυξη του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Ανδρών 2013-2014, ο αγώνας μεταξύ ΝΑΟ Κέρκυρας και ΠΑΟΚ δεν επιτρέπεται να διεξαχθεί και κατοκυρώνεται εις βάρος του εδρούχου σωματείου το οποίο και μηδενίζεται.»
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΚΥΡΙΑΚΗ 03/11

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Κολυμβητήριο Αλίμου, 13:30
Διαιτητές: Μπιράκης, Κατσαρός

ΝΟ ΧΙΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
Κολυμβητήριο Ιωνικό, 18:30
Διαιτητές: Σταυρόπουλος, Μπουδραμής

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.