Header Ads

Header ADS

Super League: Αποφάσεις Δ.Σ. & Γ.Σ.

Κατά την σημερινή του συνεδρίαση, το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1. Αποφασίστηκε η σύσταση επιτροπής, αποτελούμενης από τον πρόεδρο και τον γενικό διευθυντή της Super League, καθώς και εκπροσώπους των ΠΑΕ Άρης, Αστέρας Τρίπολης, Λεβαδειακός, ΟΦΗ, ΠΑΟΚ, Πανιώνιος και Ξάνθη, προκειμένου να γίνει εισήγηση προς το Δ.Σ. περί των ενδεδειγμένων ποινών σε περίπτωση μη αδειοδότησης καθώς και επί άλλων σχετικών θεμάτων του εν γένει θεσμικού πλαισίου αδειοδότησης.

2. Επιτροπή αποτελούμενη από νομικούς συμβούλους των ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Ξάνθη και από τον νομικό σύμβουλο της Super League θα εισηγηθεί στο Δ.Σ. προτάσεις για θέματα Καταστατικού.

Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, η Γ.Σ. της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1. Εκπρόσωποι της Super League στο Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. παραμένουν οι κ.κ. Πουλινάκης (ΠΑΕ ΟΦΗ), Κομπότης (ΠΑΕ Λεβαδειακός), Βρύζας (ΠΑΕ ΠΑΟΚ) και ο πρόεδρος της Super League Γ. Μώραλης ως ex officio αντιπρόεδρος.

2. Εγκρίθηκε ομόφωνα ο Οικονομικός Απολογισμός και οι Οικονομικές Καταστάσεις χρήσεως 01.07.12 – 30.06.13

3. Υπερψηφίστηκε με 13 ψήφους υπέρ και 3 κατά η διάταξη περί επιβολής πειθαρχικών ποινών κατά ΠΑΕ, η οποία δημόσια δυσφημεί ή απαξιώνει το συνεταιρισμό της Super League, τα πρωταθλήματα που αυτό διοργανώνει, τους τηλεοπτικούς του συνεργάτες και τους χορηγούς αυτού.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ο πρόεδρός της απουσίαζε εκτός Ελλάδος, τάχθηκε υπέρ της διάταξης με επιστολή της, η οποία για τυπικούς λόγους δεν προσμετρήθηκε στην ψηφοφορία. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε αναβολή καθώς συμφωνούσε επί της αρχής, αλλά διαφώνησε με συγκεκριμένα στοιχεία της διάταξης.

Η Ξάνθη συμφώνησε με το σύνολο της διάταξης πλην συγκεκριμένου σημείου και γι αυτό την καταψήφισε. Η ΠΑΕ Απόλλων εξέφρασε επιφυλάξεις και καταψήφισε την διάταξη, ενώ η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποχώρησε προ της έναρξης της Γενικής Συνέλευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.