Header Ads

Header ADS

Καράσκο: «Με τύχη και θέληση»

Λίγα λεπτά μετά τη λήξη του νικηφόρου παιχνιδιού με την Καλλονή, ο Αργεντινός στράικερ του Αστέρα και σκόρερ του δεύτερου αποψινού τέρματος Μαουρίτσιο Καράσκο, μίλησε στο flash interview του συνδρομητικού καναλιού, αναφερόμενος στο πώς και το γιατί κέρδισε η ομάδα του αυτό το παιχνίδι.

«Με τύχη και θέληση φτάσαμε στη νίκη» ήταν το αρχικό σχόλιο του Καράσκο για τη δεύτερη φετινή νίκη του Αστέρα, για να συνεχίσει λέγοντας ότι: «Ήμασταν πολύ καλοί, εκμεταλλευτήκαμε και το γεγονός πως αγωνιζόμασταν με παίκτη παραπάνω και είχαμε μια ευτυχή κατάληξη. Δεν το βάζουμε ποτέ κάτω, δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες. Με τύχη και με θέληση καταφέραμε αυτό το αποτέλεσμα.

Πιστεύω πως το σημαντικό είναι να κάνουμε ευκαιρίες και τελικές προσπάθειες. Εγώ για παράδειγμα είχα μία ευκαιρία και έβαλα γκολ, ενώ ο Χουάνμα είχε περισσότερες ευκαιρίες και δεν σκόραρε, αφού είχε και δοκάρι. Σημασία έχει να εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες που δημιουργούμε. Πρέπει να κάνουμε παιχνίδι και να παίζουμε σωστά για να έρχονται όλα όπως πρέπει. Η Καλλονή είναι καλή ομάδα με καλούς επιθετικούς. Εμείς δείξαμε πολύ καλά στοιχεία. Οι παίκτες μας αγωνίστηκαν καλά σε όλες τις θέσεις. Εκμεταλλευτήκαμε την υπεροχή μας και κερδίσαμε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.