Header Ads

Header ADS

Δερμιτζάκης: «Να κόψουμε το κεφάλι μας»

Στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι της Κρητική ομάδας με τον Αστέρα Τρίπολης (1-1) ο προπονητής του ΟΦΗ, Παύλος Δερμιτζάκης, τόνισε στην συνέντευξη Τύπου τα εξής:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο ο οποίος ήταν συγκλονιστικός και μάλιστα έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι. Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Εκτός τα δυο γκολ, είχε πολλές φάσεις. Ανοιχτό και χωρίς σκοπιμότητες. Θα μπορούσαμε και να το κερδίσουμε και να το χάσουμε. Αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα, που έχει μεγάλη ποιότητα μεσοεπιθετικά.

Στο πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο. Ο αντίπαλος στις αντεπιθέσεις ήταν επικίνδυνος. Και στα στημένα. Εκεί είχαμε κάποια προβλήματα, όπου ο Δασκαλάκης έδειξε την κλάση του. Δεχθήκαμε γκολ από δικό μας κόρνερ και αντεπίθεση του αντιπάλου. Στο δεύτερο ημίχρονο, μετά τη αλλαγή του Παπάζογλου, πιέσαμε πολύ. Ισοφαρίσαμε και δημιουργήσαμε φάσεις. Θα μπορούσαμε να πάρουμε και το παιχνίδι.

Το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θέλαμε. Η προσπάθεια είναι όμως πιλότος για μας. Τα νέα παιδιά δείχνουν να πατάνε καλύτερα. Η ομάδα ανεβαίνει. To αποτέλεσμα στεναχώρησε τον κόσμο. Θέλει τη νίκη. Πρέπει να κόψουμε το κεφάλι μας να γίνουμε καλύτεροι. Προσωπικά είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας.

Παίζαμε με ένα καλό αντίπαλο. Πιλότος είναι η προσπάθεια που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο. Με ηρεμία και υπομονή, πάμε για ένα καλύτερο αύριο. Ο κόσμος θέλει το αποτέλεσμα. Θέλει τη νίκη. Δεν χρειάζεται άγχος και πίεση. Αυτό σκοτώνει. Δεν έχω παράπονο από τον κόσμο. Το μόνο που κάνω είναι να δουλεύω. Όποιος δουλεύει κάνει και λάθη.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.