Header Ads

Header ADS

Το κυνηγητό του Λίνο & η προπόνηση της Τρίτης

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Τρίτης (17/09) μετά το ρεπό που είχε παραχωρήσει ο Χουμπ Στέφενς. Το πρόγραμμα ήταν σχετικά έντονο και το θετικό νέο είναι πως οι Γεωργιάδης, Λάζαρ, Λόρενς γυμνάστηκαν δίχως ενοχλήσεις κι έτσι είναι στη διάθεση του προπονητή του ΠΑΟΚ για τις προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Η προπόνηση ξεκίνησε με εκτεταμένη προθέρμανση και στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ. Το πρώτο – αποτελούμενο κυρίως από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στον αγώνα του Σαββάτου – ακολούθησε πρόγραμμα τακτικής με ασκήσεις ανάπτυξης και τελειώματα. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές έπαιξαν διπλό στο μισό γήπεδο 5 εναντίον 5 με στηρίγματα.

Η ομάδα θα προπονηθεί για τελευταία φορά πριν την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League το απόγευμα της Τετάρτης και μετά την προπόνηση θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα συγκεντρωθεί στο ξενοδοχείο το πρωί της Πέμπτης.

Το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο you tube ήταν στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας και παρακολούθησε την προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Χουμπ Στέφενς. Δείτε την προετοιμασία των παικτών του Δικεφάλου, παρακολουθήστε τις ασκήσεις και το... κυνηγητό του Λίνο που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και είναι και πάλι στη διάθεση του Ολλανδού τεχνικού.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.