Header Ads

Header ADS

Εθνική Σάλας: Ελλάδα - Ιταλία 0-7

"Φιλική" ήττα με βαρύ σκορ (7-0) γνώρισε στο Κλειστό Δαΐς η Εθνική Σάλας από την Ιταλία. Η Ελληνική ομάδα είχε μερικά καλά διαστήματα στο ματς και αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει, όμως οι φιλοξενούμενοι (3οι στην παγκόσμια κατάταξη) ήταν σε γενικές γραμμές ανώτεροι και δίκαια έφτασαν στην άνετη επικράτηση. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φίλοι της Εθνικής και του αθλήματος γέμισαν το κλειστό Δαΐς και χειροκρότησαν θερμά στο τέλος τους παίκτες των δύο ομάδων.

Τα γκολ της αναμέτρησης πέτυχαν οι Ονόριο (7:20, 24:32), Φορτίνο (16:59), Τζασόν (19:55), Μπούρμπουρας (αυτ. 31:52), Μεντάστι (32:36) και Μερλίμ (34:27).

Αρχική πεντάδα Ελλάδας: Θεοφίλου, Μπούσμπουρας, Μουρδουκούτας, Ράπτης, Μάνος. Αγωνίστηκαν και οι Αχής, Γκρίτζαλης, Κονδυλάτος, Δελαπόρτας, Τριάντης, Συκαράς, Ασημακόπουλος, Πάνου, Γκαϊφύλλιας.

Αρχική πεντάδα Ιταλίας: Μαμαρέλα, Ερκολέσι, Φορτίνο, Λίμα, Μερλίμ. Αγωνίστηκαν και οι Μπορντινιόν, Ντε Λούκα, Μουρίλο, Φολαντόρ, Φροσολόνε, Τζασόν, Ονόριο, Μεντάστι, Μιαρέλι.

«Σταθήκαμε ικανοποιητικά απέναντι σε μια υπερδύναμη του αθλήματος σε παγκόσμιο επίπεδο, όμως δεχθήκαμε τα περισσότερα γκολ από ατομικά λάθη. Ασφαλώς, πρόκειται για σημαντικά ματς, καθώς οι παίκτες μας θα αποκομίσουν τεράστιες εμπειρίες. Στον επόμενο αγώνα θα προσπαθήσουμε να ελαττώσουμε τα λάθη και να είμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί», σχολίασε ο ομοσπονδιακός προπονητής Στέφανος Σοϊλεμές. Ο δεύτερος και τελευταίος φιλικός αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων θα διεξαχθεί την Κυριακή 22/9 και ώρα 19:00 στο Κλειστό Δαΐς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.