Header Ads

Header ADS

ΠΑΟΚ: Σε Πλατανιά ο Πόποβιτς, σε Φωκικό ο Μελίσσας

Ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του Δημήτρη Πόποβιτς στον Πλατανιά, με τη μορφή δανεισμού για τον επόμενο χρόνο. Ο 18χρονος βρέθηκε σήμερα στα Χανιά και επισφραγίστηκε έτσι η συμφωνία, προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να έχει περισσότερες ευκαιρίες να αγωνιστεί, μετά την πολύ καλή προετοιμασία που κατά γενική ομολογία έκανε. Ανάλογη μετακίνηση πραγματοποιήθηκε με τον τερματοφύλακα Νίκο Μελίσσα να εντάσσεται στον Φωκικό, με το τυπικό της κομμάτι να αναμένεται να ολοκληρωθεί αύριο.

Ξεκίνησε η προετοιμασία για την πρεμιέρα

Το Σάββατο ξεκινάει το νέο πρωτάθλημα της Superleague και ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον πρώτο αγώνα εναντίον της Ξάνθης. Η πρώτη προπόνηση της εβδομάδας, μετά το χθεσινό ρεπό, ολοκληρώθηκε. Το πρόγραμμα περιείχε προθέρμανση, ασκήσεις τεχνικής στην μεταβίβαση και υποδοχή της μπάλας, αλλά και ασκήσεις τακτικής στην διατήρηση και κυκλοφορία, καθώς και στο πρέσινγκ.

Από τις προπονήσεις απουσιάζουν οι διεθνείς Κατσουράνης, Αθανασιάδης, Τζιόλης, Σπυρόπουλος, Κίτσιου, Λάζαρ και Κάτσε. Ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς έκανε ένα μεγάλο μέρος του ομαδικού προγράμματος, δείχνοντας ότι έχει μπει στην τελική ευθεία της πλήρους ενσωμάτωσής του, μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του. Ο Γκαρσία (αιμάτωμα στο μηρό) και ο Σκόνδρας (αιμάτωμα στον βραχίονα) ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, χωρίς ωστόσο η κατάστασή τους να εμπνέει ανησυχία. Η αυριανή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 9:30 στις εγκαταστάσεις της Ν. Μεσημβρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.