Header Ads

Header ADS

ΠΑΟΚ - Ξάνθη: Εισιτήρια & οικογενειακή κερκίδα

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013, θα ξεκινήσει η διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Ξάνθη για την πρώτη αγωνιστική της Superleague, που θα διεξαχθεί στις 17 Αυγούστου 2013 και ώρα 21:30. Τα εκδοτήρια της Τούμπας θα λειτουργούν την Τετάρτη 14/08/2013 και την Παρασκευή 16/8/2013 από τις 09:00 μέχρι τις 17:00, ενώ το Σάββατο 17/8/2013 από τις 09:00 έως και την έναρξη του αγώνα. Την Πέμπτη 15/08/2013 τα εκδοτήρια θα παραμείνουν κλειστά. Την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα θα λειτουργούν και εκδοτήρια εισιτηρίων διαρκείας από τις 09:00 έως τις 15:00. Αναλυτικά, οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Θύρα 1: €30
Θύρες 2, 3: €25
Θύρες 5, 6: €15
Θύρες 4, 4α: €10
Θύρες 8, 7, 7α: €10
VIP 3ου: €80
VIP 4ου: €50

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει την παραλαβή από τα εκδοτήρια, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους τις ώρες και μέρες λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας.

Οικογενειακή κερκίδα στην Τούμπα

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ φέρνει την οικογένεια πιο κοντά στο γήπεδο της Τούμπας, δημιουργώντας μια μίνι οικογενειακή κερκίδα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Θύρας 1. Με κόστος του ενός εισιτηρίου τα 30 ευρώ μπορούν να εισέλθουν ταυτόχρονα στο γήπεδο της Τούμπας η μητέρα, ο πατέρας με τα παιδιά τους (ως 12 ετών) για να παρακολουθήσουν τις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ (*).

Δεδομένων των οικονομικών συνθηκών που επικρατούν, αλλά και της δίψας των φίλων του Δικέφαλου να παρακολουθήσουν τα ματς του ΠΑΟΚ φέρνοντας στο γήπεδο και τα παιδιά τους, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησε στην πρωτότυπη αυτή κίνηση, προσφέροντας μάλιστα και αρκετά προνόμια – πέρα από την έκπτωση στην τιμή των εισιτηρίων – στις οικογένειες που επιλέξουν να παρακολουθήσουν μαζί με τα παιδιά τους τα ματς του Δικέφαλου.

Στη συγκεκριμένη οικογενειακή κερκίδα θα μοιράζονται παιδικά γεύματα και διάφορα δώρα για τους μικρούς φίλους του ΠΑΟΚ. Παράλληλα αρκετά happenings όπως ζωγραφική προσώπου και διάφορα παιχνίδια θα βάζουν τα «ΠΑΟΚτσάκια» στο γιορτινό κλίμα ενός ποδοσφαιρικού αγώνα. Η προμήθεια των εισιτηρίων θα γίνεται αποκλειστικά από το εκδοτήριο το οποίο βρίσκεται μπροστά την θύρα 1.

(*) H οικογενειακή κερκίδα δεν θα λειτουργεί στα ευρωπαϊκά ματς καθώς επίσης και στα ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος.

O Λούκας "εκτελεί"

Δείτε μερικά «τελειώματα» του Λούκας Πέρεθ από πρόσφατη προπόνηση του ΠΑΟΚ, όπως τα κατέγραψε η κάμερα του PAOK TV...


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.