Header Ads

Header ADS

Ο Ζαραδούκας στον Αστέρα

Ο Γιάννης Ζαραδούκας είναι το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα στη φετινή καλοκαιρινή περίοδο, αφού υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο Ζαραδούκας, που θα ενισχύσει την αμυντική γραμμή του Αστέρα, γεννήθηκε στις 12 Δεκεμβρίου 1985 στην Αθήνα και μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί σε τέσσερα παιχνίδια με την εθνική ανδρών (Κροατία, Ισραήλ, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Λετονία) στην προκριματική φάση του EURO.

Ο Ζαραδούκας έχει αγωνιστεί ακόμα σε 188 αγώνες των εθνικών κατηγοριών με τη φανέλα του Ολυμπιακού, του Άρη, του ΠΑΣ Γιάννινα, του Ολυμπιακού Βόλου, του Πανσερραικού, του Εθνικού Πειραιώς, του Κορωπίου και του Μαρκό σκοράροντας μέχρι σήμερα πέντε φορές. Ο Ζαραδούκας θα φορέσει το Νο4 στον Αστέρα. Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Αστέρα ο Ζαραδούκας τόνισε:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που ήρθα σε μία ομάδα με φιλοδοξίες, όπως είναι ο Αστέρας και πιστεύω πώς μπορεί να κάνει φέτος μία καλή πορεία στο EUROPA LEAGUE και ακόμα καλύτερη πορεία στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο τη διοίκηση, όσο και τον προπονητή της ομάδας, που με εμπιστεύτηκαν και μου δίνουν την ευκαιρία να αγωνιστώ σε μία από τις καλύτερες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Θέλω να γνωρίζουν όλοι πώς θα δώσω ότι καλύτερο και περισσότερο μπορώ στο γήπεδο για να πετύχει η ομάδα τους στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.