Header Ads

Header ADS

Καλλιθέα: Δεν πωλείται ο Alex D’acol

Δελτίο τύπου εξέδωσε σήμερα η διοίκηση της Καλλιθέας, στο οποίο -μεταξύ άλλων- αναφέρεται ότι ο D’acol δεν παραχωρείται, ιδιαίτερα μετά την μεταγραφή του Μαρουκάκη στον Πανιώνιο: «Χθες πραγματοποιήθηκε ο τελευταίος δοκιμαστικός φιλικός αγώνας της ομάδας μας και όσοι αθλητές κρίθηκαν ικανοί από τους προπονητές για να στελεχώσουν τις υποδομές της Καλλιθέας θα ειδοποιηθούν από τα γραφεία της ομάδας μας. Αυτές τις μέρες ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ κ. Ν. Σαλευρής βρίσκεται στο εξωτερικό και θα επιστρέψει την Δευτέρα, όπου έχει συγκληθεί Διοικητικό Συμβούλιο και θα ληφθούν οριστικές αποφάσεις.

Θα πρέπει να αναφερθούμε και σε δημοσιεύματα από ορισμένες εφημερίδες για ποδοσφαιριστές της ομάδας μας όπου έχουν προτάσεις για να φύγουν. Πράγματι ο ποδοσφαιριστής μας Alex D’acol έχει δεχθεί προτάσεις από δύο ομάδες της Super League και μία ομάδα του εξωτερικού, αλλά μετά την επισφράγιση της μεταγραφής του Μαρουκάκη στον Πανιώνιο, είναι ο μοναδικός σέντερ φορ που διαθέτει η ομάδα μας και δεν μπορεί να δοθεί, καθώς η ομάδα μας πραγματοποιεί κινήσεις προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ της και όχι να το αποδυναμώσει.

Ήδη η ομάδα μας βρίσκεται σε επαφές με γνωστά ονόματα που έχουν θητεύσει και στην Super League και πολύ σύντομα, μόλις οριστικοποιηθούν οι μεταγραφές τους θα ανακοινωθεί και η απόκτησή τους. Την Τετάρτη 19/06 στις 19:30 στην αίθουσα τύπου του Δημοτικού Σταδίου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση – συζήτηση με κύριο ομιλητή τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ κ. Ν. Σαλευρή και θα ανακοινωθούν σημαντικά θέματα που αφορούν το μέλλον της ομάδας μας και κυρίαρχο ζήτημα θα είναι το θέμα των γηπέδων.»

Ανανέωσε ο Μουσταφίδης (ανακοίνωση)

«Η Καλλιθέα προχώρησε στην τέταρτη ανανέωση συμβολαίου, καθώς συμφώνησε στην επέκταση του συμβολαίου του Παύλου Μουσταφίδη, ο οποίος θα αγωνίζεται και την ερχόμενη σεζόν με τα χρώματα της Καλλιθέας και θα είναι ο φυσικός αρχηγός της ομάδας. Ο Παύλος Μουσταφίδης μετά την υπογραφή του συμβολαίου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι και την ερχόμενη σεζόν με την Καλλιθέα. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση της ομάδας και ιδιαίτερα τον κ. Ν. Σαλευρή για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μου έχουν δείξει όλα αυτά τα χρόνια και υπόσχομαι εγώ και οι συμπαίκτες μου ότι θα καταβάλλουμε τα μέγιστα ώστε η ομάδα να επιτύχει τους στόχους της και να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα».

Η ΠΑΕ Γ.Σ. Καλλιθέα διαψεύδει δημοσιεύματα σχετικά με την δήθεν επικείμενη πώληση επαγγελματιών ποδοσφαιριστών της. Μοναδικό μέλημα της διοίκησης είναι όχι η αποδυνάμωση αλλά η ενίσχυση της ομάδας μας, με σκοπό να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα. Οι φίλαθλοί μας, που εμφανίζονται να αγωνιούν για το μέλλον, θα πρέπει να βοηθήσουν έμπρακτα την προσπάθεια της Διοίκησης αγοράζοντας εισιτήρια διαρκείας που μόλις κυκλοφόρησαν και να συνειδητοποιήσουν ότι η οικονομική ενίσχυση της ομάδας μας είναι απολύτως αναγκαία για την επιβίωσή της.

Η Καλλιθέα θα πραγματοποιήσει ακόμα δύο δοκιμαστικούς φιλικούς αγώνες, όπου θα μπορούν να έρθουν και να δοκιμαστούν αθλητές γεννηθέντες τις χρονολογίες 1995 και 1996. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 12/06 και την Παρασκευή 14/06, με ώρα προσέλευσης στις 14:45. Οι αθλητές που θέλουν να δοκιμαστούν μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της ΠΑΕ στο τηλέφωνο 210-9523465.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.