Header Ads

Header ADS

Στα... ουράνια Γιακουμή και Τένεβα

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Δήμητρα Γιακουμή, σήκωσε σήμερα την κούπα του κυπέλλου στη Σαντορίνη και περιμένει πώς και πώς να σηκώσει και την κούπα του πρωταθλήματος κάνοντας και γύρο του θριάμβου στο Καραϊσκάκη, ενώ η Ράντι Τένεβα αφιέρωσε το πρώτο της νταμπλ στην κόρη της αλλά και στις συμπαίκτριές της.

«Καταθέσαμε ψυχή και είμαι πολύ υπερήφανη για την ομάδα μου. Ευχαριστώ τις συμπαίκτριες μου που το πιστέψαμε. Είμαστε πρωταθλήτριες και Κυπελλούχες, γράψαμε τη δική μας ιστορία στον Ολυμπιακό και αυτό που νιώθω δεν περιγράφεται», ήταν τα πρώτα λόγια της Γιακουμή. Για το ματς σχολίασε: «Μπήκε πιο δυναμικά η ΑΕΚ και μας αιφνιδίασε. Στο δεύτερο σετ επιβάλαμε τον ρυθμό μας, βρήκαμε επιθετικές λύσεις και το γυρίσαμε».

Προσθέτοντας πως: «Δεν χαρήκαμε το πρωτάθλημα, αλλά τώρα είμαστε εδώ για να χαρούμε και τα δύο. Περιμένουμε να σηκώσουμε το κύπελλο του πρωταθλήματος στο Ρέντη, μέσα στο σπίτι μας και μετά να πάμε στη φιέστα του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη για να κάνουμε τον γύρο του θριάμβου». Η έμπειρη κεντρικός σχολίασε και την ατμόσφαιρα στο κλειστό της Σαντορίνης, παρουσία οπαδών και των δύο ομάδων σε πολύ κόσμια επίπεδα...

«Είναι όμορφο να παίζεις σε ένα τέτοιο γήπεδο, σε μια όμορφη ατμόσφαιρα που μπορείς να απολαύσεις κι εσύ. Χαίρομαι που κύλησαν όλα ομαλά και ευχαριστούμε τους φιλάθλους που βοηθάνε πάντα τον αθλητή στα δύσκολα». Η εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού, Ράντι Τένεβα είπε: «Χαιρόμαστε πάρα πολύ, το θέλαμε πολύ και παρότι δεν ξεκινήσαμε καλά τον αγώνα, το πιστεύαμε, πήγαμε βήμα βήμα και το γυρίσαμε. Παίξαμε σαν Ολυμπιακός!»

Προσπαθώντας να περιγράψει τα συναισθήματά της πρόσθεσε: «Είναι κάτι μαγικό, δεν μπορώ να το περιγράψω. Δεν έχω λόγια... Το αφιερώνω στην κόρη μου που μου έρχεται πρώτη στο μυαλό, αλλά και σε όλη την ομάδα για τη δουλειά που βγάλαμε στο γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.