Header Ads

Header ADS

Camara: «Για λόγους πρεστίζ...»

Η πολύ καλή εμφάνιση και το γκολ που πέτυχε στον αγώνα εναντίον του Παναθηναϊκού χάρισε στον Abdoul Razzagui Camara το βραβείο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή της 26ης αγωνιστικής. Ο Αφρικανός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ έχει το μυαλό του στο επόμενο ντέρμπι της ομάδας, κόντρα στον Ολυμπιακό, και δεν το έκρυψε κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του στη σημερινή βράβευσή του.

«Ξέρουμε τι σημαίνει ένα παιχνίδι εναντίον του Ολυμπιακού και πόσο σημαντικό είναι για λόγους πρεστίζ μια νίκη σε τέτοιου είδους αγώνες. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο εναντίον του Ολυμπιακού. Έχουμε στο μυαλό μας ότι ίσως αυτό το παιχνίδι να είναι λίγο διαφορετικό, αλλά η προετοιμασία είναι η ίδια όπως και για τα προηγούμενα παιχνίδια», είπε χαρακτηριστικά ο "Razza".

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ ο Camara απέφυγε να πάρει θέση, «είναι αρμόδιοι άλλοι να απαντήσουν» είπε, όμως μίλησε για την προσαρμογή του στην ομάδα και στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Αν και δεν είμαι μεγάλος και αυτό παίζει ρόλο, έχω εγκλιματιστεί στην Ελλάδα. Στο μυαλό μου έχω συνεχώς την σκέψη πώς να βελτιώνομαι καθημερινά, αυτή είναι η δουλειά μου. Δεν ξέρω αν έχω φτάσει στο 100% αλλά ελπίζω να μην βρίσκομαι ούτε στο μισό της απόδοσής μου...»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.