Header Ads

Header ADS

Ανακοίνωση της ΚΕΠ / ΕΟΠΕ

Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα και δηλώσεις η ΚΕΠ/ΕΟΠΕ διευκρινίζει και υπενθυμίζει προς τα ενδιαφερόμενα σωματεία, αλλά και όλο τον κόσμο του βόλεϊ τα εξής:

Πρώτον, το σύστημα διεξαγωγής της Α1 Γυναικών επελέγη με ομόφωνη απόφαση των σωματείων στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 29.05.2012.

Δεύτερον, η Α2 Ανδρών και η Α2 Γυναικών διεξάγονται σε 3 ομίλους ακριβώς γιατί είχε προβλεφθεί ότι λόγω της κρίσης τα σωματεία θα δυσκολευόντουσαν να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους και έπρεπε με τον τρόπο αυτό να διευκολυνθούν.

Το ότι δεν μπορούν να ανέβουν τρεις ομάδες από την Α2 στην Α1 Ανδρών, ενώ ήταν αίτημα της ΕΟΠΕ, δεν πραγματοποιήθηκε επειδή απαιτείτο η σύμφωνη γνώμη της ΕΣΑΠ. Αντιθέτως στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών προβιβάζονται οι 3 πρωταθλήτριες των ομίλων και υποβιβάζονται από την Α1 Γυναικών τρεις ομάδες αφού και τα δύο πρωταθλήματα είναι αρμοδιότητα της ΕΟΠΕ. Τέλος σε σχέση με το φαινόμενο της αδυναμίας μετακίνησης ομάδων της Α2 Ανδρών και Α2 Γυναικών σε εκτός έδρας αναμετρήσεις, το οποίο λαμβάνει ιδιαίτερα ανησυχητικές διαστάσεις, η ΚΕΠ/ΕΟΠΕ εξετάζει, λόγω του μεγέθους της κρίσης, πιθανούς τρόπους αποφυγής του στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.