Header Ads

Header ADS

"Συλλέγουμε πλαστικά καπάκια"

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. στα πλαίσια του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης στηρίζει τον Σύλλογο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων του Νομού Πέλλας, αλλά και όλους τους ανθρώπους με κινητική αναπηρία συλλέγοντας πλαστικά καπάκια όλων των συσκευασιών.

Σκοπός της όλης ενέργειας είναι να συγκεντρωθούν όσο τον δυνατόν περισσότερα καπάκια, καθώς τα έσοδα τους θα διατεθούν για την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων ή διάφορων άλλων ορθοπεδικών ειδών για ανθρώπους που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα.

Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. καλεί όλους τους φίλους της ομάδας να συμμετέχουν και αυτοί σε αυτήν την ενέργεια αφήνοντας τα πλαστικά καπάκια όλων των συσκευασιών στους κάδους ανακύκλωσης, που θα τοποθετηθούν στις εισόδους των θυρών.

Ελπίζουμε με αυτόν τον τρόπο να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας, οι οποίοι πραγματικά έχουν ανάγκη και παράλληλα να ενισχύσουμε την προστασία του περιβάλλοντος. Η ενέργεια συλλογής ξεκινάει την Κυριακή 17.03.2013, στον αγώνα ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός και θα συνεχιστεί σ’ όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.