Header Ads

Header ADS

Η διάθεση εισιτηρίων για το ματς στο Περιστέρι

Το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ανακοινώνει ότι εισιτήρια για τον αγώνα της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος 2012-2013 με την ΠΑΕ Ατρόμητος, θα διατίθενται από την Τετάρτη 13 Μαρτίου έως την Παρασκευή 15 Μαρτίου στη Μπουτίκ της ΠΑΕ στο γήπεδο του Αστέρα «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» από τις 10:00 π.μ. έως τις 5:00 μ.μ. Τα εισιτήρια είναι για τη Θύρα 1 του γηπέδου του Ατρομήτου και κοστίζουν 10€.

Η αποστολή του Αστέρα για ματς με Πλατανιά

Ο Σάκης Τσιώλης ανακοίνωσε σήμερα τους είκοσι ποδοσφαιριστές που θα πάρει στην αποστολή της ομάδας για το αυριανό παιχνίδι κυπέλλου στην Τρίπολη με τον Πλατανιά (15:00). Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα που αποτελούν την αποστολή της ομάδας για το αυριανό παιχνίδι έχουν ως εξής: Μπαντής, Γεωργακόπουλος, Γιαλούσης, Φορμίκα, Μπαρτολίνι, Κουρμπέλης, Καστέλς, Κοντοές, Χουανίτο, Ουσέρο, Αλβάρεζ, Φραγκουλάκης, Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Ράγιος, Έγκον, Κάφα, Καλαντζής, Λένσε και Μπακασέτας.

Η διάθεση εισιτηρίων για ματς με Πλατανιά

Το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ανακοινώνει ότι εισιτήρια για τον δεύτερο προημιτελικό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος 2012-2013 με την ΠΑΕ Πλατανιάς, θα διατίθενται την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013 από τις 11:00 π.μ. έως τις 3:00 μ.μ. στα εκδοτήρια του γηπέδου.

Σε όλες τις θύρες τα εισιτήρια κοστίζουν 10€.
Ώρα ανοίγματος θυρών: 1:30 μ.μ.
Ώρα έναρξης αγώνα: 3:00 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.