Header Ads

Header ADS

Γιαννιώτας: "Να σώσουμε την ομάδα"

Το βραβείο του Best Goal της 25ης αγωνιστικής απονεμήθηκε στον Γιάννη Γιαννιώτα του Άρη νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Super League, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA. Το βραβείο απένειμε ο κ. Παντελής Κουντούτσικος, προπονητής των παιδικών του χρόνων.

Μετά τη βράβευσή του ο ποδοσφαιριστής του Άρη δήλωσε: «Είναι μεγάλη χαρά να παραλαμ- βάνω το βραβείο απ΄ τα χέρια αυτού του ανθρώπου. Νιώθω υπερηφάνεια και εύχομαι να συνεχίσουμε να έχουμε μια καλή πορεία, με την ομάδα μου πρώτα πρώτα, να τη σώσουμε και ότι καλό έρθει ευπρόσδεκτο.»

Για τα γκολ που πέτυχε και πόσο τον ανεβάζουν ψυχολογικά: «Αναγκαιότητα ήταν η νίκη για την ομάδα μου και όχι τα γκολ που πέτυχα εγώ. Ήρθε στην κατάλληλη στιγμή, μας έδωσε άλλη ψυχολογία και δύναμη για τη συνέχεια.»

Για το εάν τα γκολ διώχνουν το άγχος: «Έχω ξαναπεί πως όταν παίζεις σε μια μεγάλη ομάδα, το άγχος θα υπάρχει πάντα. Τα γκολ δεν έχουν σημασία, αρκεί να κερδίζει η ομάδα και ας βάζει γκολ ο οποιοσδήποτε, δεν έχει σημασία.»

Για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννενα: «Πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι, να μπούμε για τους τρεις βαθμούς. Είναι εκτός έδρας, αλλά με τον κόσμο δίπλα μας. Άλλα περιθώρια δεν υπάρχουν και το γνωρίζουμε όλοι αυτό.»

Για τον πανηγυρισμό του, πετώντας μια νοητή χειροβομβίδα στην κερκίδα: «Το σκεφτήκαμε στο καφέ με τα παιδιά. Το επέτρεπε η στιγμή του 3-0 και το χρησιμοποίησα!»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.