Header Ads

Header ADS

Ισόπαλη 0-0 η Εθνική Κ-18 με το Βέλγιο

Ισόπαλη χωρίς τέρματα αναδείχθηκε η Εθνική Κ-18 με την αντίστοιχη ομάδα του Βελγίου, σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στην πόλη Τέρνατ. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν ανώτερο σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, που πραγματοποιήθηκε κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες (χιονόπτωση και αρνητικές θερμοκρασίες), και έχασε σπουδαίες ευκαιρίες με τους Μήλιο (28'), Θαναηλάκη (32'), Πόποβιτς (43', 67'), Τσόφλιο (δοκάρι στο 75') και Σωτηράκο (79') για να πάρει τη «φιλική» νίκη.

«Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση των παιδιών. Παρουσιάσαμε πολύ καλή εικόνα, δημιουργήσαμε σημαντικές ευκαιρίες για γκολ, ενώ δεν απειληθήκαμε από τους γηπεδούχους. Επίσης, είμαι ευχαριστημένος γιατί οι νέοι παίκτες που αγωνίστηκαν έδειξαν ότι ενσωματώθηκαν γρήγορα στο σύνολο», ήταν το σχόλιο του ομοσπονδιακού προπονητή Θοδωρή Παχατουρίδη.

Η σύνθεση της Ελλάδας: Γιαγκιόζης (20' Στρέζος), Ναυπλιώτης, Μυρθιανός, Σωτηράκος, Βλάχος, Πολίμος (68' Πούγγουρας), Κοβάτσης (68' Παπασπύρος), Μήλιος (60' Δεληγιαννίδης), Πόποβιτς (68' Κούτρης), Μπεγκλεκτσής (60' Τσεβάς), Θαναηλάκης (60' Τσόφλιος)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.