Header Ads

Header ADS

H απονομή βραβείου MVP στον Δημούτσο

Το βραβείο του MVP της 20ής αγωνιστικής απονεμήθηκε την Παρασκευή (08/02) στον Ελιν Δημούτσο της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Super League, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA. Το βραβείο απένειμε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Αντώνης Πατατανές. Μετά τη βράβευσή του ο ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ Ατρόμητος δήλωσε:

"Είναι μεγάλη τιμή για μένα και ευχαριστώ τον κόσμο που με ψήφισε και αναδείχθηκα καλύτερος παίκτης της αγωνιστικής".

Αυτό το βραβείο σου δίνει κίνητρο να συνεχίσεις με τον ίδιο ρυθμό και στη συνέχεια; "Εγώ κάθε Κυριακή προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για να κερδίζει η ομάδα μου. Από εκεί και πέρα αν έρθουν και άλλα βραβεία θα είμαι πολύ χαρούμενος".

Το γεγονός ότι το βραβείο ήρθε σε ένα τέτοιο παιχνίδι το κάνει πιο σημαντικό; "Είναι πολύ σημαντικό να βραβεύεσαι για την απόδοσή σου σε ένα τέτοιο παιχνίδι, γιατί πήραμε τρεις πόντους που δεν τους περιμέναμε και αυτό μας δίνει μεγαλύτερη ώθηση για να πάμε πιο δυνατά στη συνέχεια".

Είναι θέμα τύχης ή ικανότητας το γκολ που σημείωσες; "Πρώτα απ' όλα είναι ικανότητα, αλλά θέλεις και την τύχη με το μέρος σου. Εγώ πιστεύω ότι το καλύτερο γκολ ήταν του Θανάση".

Από την πλευρά του, ο Πατατανές τόνισε: "Το βραβείο αυτό το έδωσε στον Ελίνι το πάθος με το οποίο αγωνίζεται. Τον παρακολουθώ σε όλα τα παιχνίδια και αγωνίζεται πάντα με το ίδιο πάθος. Είναι από τα παιδιά εκείνα που όχι μόνο θέλουν να κερδίζουν αλλά θέλουν να προσφέρουν και θέαμα. Το γκολ του ήταν μέσα στα δυο-τρία καλύτερα της Ευρώπης, αλλά ήταν όλη η γενική του εικόνα στο παιχνίδι αυτή που τον έκανε να βραβευτεί ως ο καλύτερος παίκτης."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.