Header Ads

Header ADS

ΕΠΟ: Αποφάσεις Επιτροπής Εφέσεων

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1. Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα ΚΩΝ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ κατά της υπ΄αριθμ. 26/18-1-2013 απόφασης της ΠΕ/EΝΩΣΗΣ Β-Γ και της ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ συνολική χρηματική ποινή δώδεκα χιλιάδων (12.000) ευρώ.

2. Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα ΚΩΝ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ κατά της υπ΄αριθμ. 47/31-1-2013 απόφασης της ΠΕ/EΠΟ και του σωματείου ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Επιβάλλει στο σωματείο ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ χρηματική ποινή εξακοσίων (600) ευρώ.

3. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσία την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα ΚΩΝ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ κατά της υπ΄αριθμ. 48/31-1-2013 απόφασης της ΠΕ/EΠΟ και των σωματείων ΠΦΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ και ΔΟΞΑ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ.

4. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσία την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα ΚΩΝ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ κατά της υπ΄αριθμ. 45/31-1-2013 απόφασης της ΠΕ/EΠΟ και του σωματείου ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.