Header Ads

Header ADS

Τουρνουά "Σταύρος Ρεπανάς"

Την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013 θα διεξαχθεί το 6ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου στη μνήμη του Σταύρου Ρεπανά, με τη συμμετοχή προπαιδικών ομάδων των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Περιφέρειας.

Το τουρνουά, που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) σε συνεργασία με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας και την Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης, θα πραγματοποιηθεί στο Αθλητικό Κέντρο της Μίκρας, στις 3 μ.μ.

Στο τουρνουά θα λάβουν μέρος οι προπαιδικές ομάδες της Ε.Π.Σ.Μ, του ΒΑΟ (Βυζαντικός Αθλητικός Όμιλος), της Καλαμαριάς, του Αγροτικού Αστέρα, του Καμπανιακού και της Αναγέννησης Επανομής.

Στο πλαίσιο του ετήσιου τουρνουά ποδοσφαίρου, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα «Κρίση και ελληνικό ποδόσφαιρο», την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013 (11π.μ.-2μ.μ.), στην αίθουσα Συνεδρίων της ΕΣΗΕΜΘ (Στρατηγού Καλλάρη 5). Εισηγητές της ημερίδας θα είναι οι:

Γιώργος Λυσσαρίδης (τέως γενικός γραμματέας Υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης)
Βαγγέλης Γραμμένος (πρόεδρος ΕΠΣΜ)
Μάκης Σεντελίδης (εκπαιδευτής σχολών προπονητών ΕΠΟ)
Αντώνης Ρεπανάς (Μέλος Δ.Σ. ΕΣΗΕΜΘ)

Στη διάρκεια των εκδηλώσεων του Συνδέσμου, θα απονεμηθούν ειδικές τιμητικές διακρίσεις σε προσωπικότητες του Αθλητισμού, που έχουν προσφέρει τις υπηρεσίες τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την αθλητική δημοσιογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.