Header Ads

Header ADS

ΕΠΟ: Αποφάσεις πειθαρχικής επιτροπής 15/02

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1. Κηρύσσει τα σωματεία ΔΩΤΙΕΥΣ ΑΓΙΑΣ και ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ πειθαρχικώς ελεγκτέα για τα αναφερόμενα στο σκεπτικό πειθαρχικά παραπτώματα και επιβάλλει σε έκαστο εξ’ αυτών τη χρηματική ποινή των πεντακοσίων (500) ευρώ.

2. Κηρύσσει το σωματείο ΑΟ Αρχανών - Ο Γιούχτας πειθαρχικά ελεγκτέο και επιβάλλει σ’ αυτό χρηματική ποινή τριακοσίων (300) ευρώ.

3. Απαλλάσσει:

α) σωματεία ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ και ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ για την αποδιδόμενη σ΄αυτά πειθαρχική παράβαση της τέλεσης επεισοδίων στις κερκίδες του γηπέδου από φιλάθλους τους

β) το σωματείο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ για τις πράξεις της εισόδου φιλάθλων του στον αγωνιστικό χώρο και της ρίψης από αυτούς ενός αντικειμένου κατά την διάρκεια του αγώνα και

γ) τον Δημήτριο Παπασπύρου, προπονητή του σωματείου ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ, για την αναφερόμενη στο σκεπτικό πειθαρχική παράβαση. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο το σωματείο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ για την πράξη της ρίψης αντικειμένων από φιλάθλους του μετά τη λήξη του αγώνα. Επιβάλλει σ’ αυτό χρηματική ποινή τριακοσίων (300) ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.