Header Ads

Header ADS

Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής (18/01)

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1. Κατακυρώνει τον ποδοσφαιρικό αγώνα για το πρωτάθλημα Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΕΝ. ΔΟΞΑ ΑΡΤΕΜΙΣ της 23.12.2012 υπέρ του σωματείου ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ ΘΡΙΑΣΙΟΥ με τέρματα πέντε – μηδέν (5-0) και βαθμούς τρεις (3) έναντι μηδενός (0). Το σωματείο ΕΝ. ΔΟΞΑ ΑΡΤΕΜΙΣ τιμωρείται με αφαίρεση δυο (-2) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της ποδοσφαιρικής περιόδου 2012-2013 καθώς και αφαίρεση δυο (-2) βαθμών από τον πίνακα του επομένου πρωταθλήματος. Επιβάλλει στο σωματείο ΕΝ. ΔΟΞΑ ΑΡΤΕΜΙΣ χρηματική ποινή διακοσίων (200) ευρώ.

2. Απαλλάσσει τον ΙΩΑΝΝΗ ΜΑΝΟΥΣΟΓΛΟΥ, προπονητή του σωματείου ΑΟ ΔΙΚΑΙΟΥ, της αποδιδόμενης σ’ αυτόν πειθαρχικής παράβασης.

3. Διατάσσει τον εκ νέου ορισμό του ποδοσφαιρικού αγώνα για το πρωτάθλημα της Γ΄ Κατηγορίας Γυναικών μεταξύ των ομάδων ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ως γηπεδούχου και ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΥΘΙΩΝ ως φιλοξενούμενου, εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την έκδοση της παρούσας. Διατάσσει τη γραμματεία της επιτροπής να διαβιβάσει αντίγραφο της απόφασης αυτής στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας (ΚΕΔ) της Ε.Π.Ο.

4. Κηρύσσει τον εγκαλούμενο Θωμαΐδη Κωνσταντίνο, προπονητή του αθλητικού σωματείου ΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΑΡΗΣ, πειθαρχικά ελεγκτέο και επιβάλει σε αυτόν χρηματική ποινή τριακοσίων (300) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο δύο (2) μηνών.

5. Κηρύσσει τον εγκαλούμενο Βουδούρη Αργύριο, εκπρόσωπο του αθλητικού σωματείου ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ, αθώο.

6. Κηρύσσει το εγκαλούμενο αθλητικό σωματείο ΠΑΕ ΑΡΗΣ αθώο. (Κύπελλο Ελλάδας, Άρης-Καλλιθέα στις 23/12/2012).

7. Κηρύσσει το εγκαλούμενο αθλητικό σωματείο με την επωνυμία ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ Α.Π.Ο. και τον προπονητή Κλεισάρη Κωνσταντίνο πειθαρχικά αθώους.

8. Κηρύσσονται πειθαρχικώς ελεγκτέες για τις αναφερόμενες στο σκεπτικό πράξεις το ΤΑΠ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ, η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 και ο Ιωάννης Δρακωνάκης και τιμωρούνται:

α) Το ΤΑΠ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ με χρηματική ποινή πεντακοσίων (500) ευρώ για τα κατ΄ εξακολούθηση συνθήματα των οπαδών της και με χρηματική ποινή διακοσίων (200) ευρώ για τη ρίψη της κροτίδας από οπαδούς της στον αγωνιστικό χώρο και συνολικώς με χρηματική ποινή εξακοσίων (600) ευρώ.

β) Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 με χρηματική ποινή διακοσίων (200) ευρώ για το σύνθημα των οπαδών της και

γ) Ο Ιωάννης Δρακωνάκης με χρηματική ποινή εξακοσίων (600) ευρώ για την βιαιοπραγία κατά ποδοσφαιριστή.

Β) Κηρύσσεται μη πειθαρχικώς ελεγκτέο το ΤΑΠ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ για την αναφερόμενη στο σκεπτικό πράξη βιαιοπραγίας του Ιωάννη Δρακωνάκη (Κύπελλο Ελλάδας, Προοδευτική-Ηρακλής στις 24/10/2012).

9. Κηρύσσει πειθαρχικώς ελεγκτέους το σωματείο ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΙΚΩΝ και τον προπονητή Αγγελο Κωνσταντινόπουλο για τις αναφερόμενες στο σκεπτικό πράξεις και τιμωρούνται: το αθλητικό σωματείο ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΙΚΩΝ με χρηματική ποινή τριακοσίων (300) ευρώ και ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ με χρηματική ποινή διακοσίων (200) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο (2) μήνες.

10. Κηρύσσει πειθαρχικώς ελεγκτέο τον ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ, εκπρόσωπο του σωματείου ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ, για την αναφερόμενη στο σκεπτικό υβριστική συμπεριφορά και τιμωρείται με χρηματική ποινή διακοσίων (200) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο (2) μήνες.

11. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέους τον ΧΡΗΣΤΟ ΚΩΣΤΗ, Γενικό Αρχηγό της ΠΑΕ ΑΕΚ και την ΠΑΕ ΑΕΚ για τις διαλαμβανόμενες στο σκεπτικό δηλώσεις του πρώτου από αυτούς. Επιβάλλει σ΄ αυτούς την ποινή της επίπληξης. Υποχρεώνει τους ως άνω εγκαλούμενους να ανακαλέσουν τις επίμαχες δηλώσεις εντός είκοσι (20) ημερών από την δημοσίευση της παρούσας. Η ανάκληση θα γίνει με ανακοίνωση των εγκαλουμένων μέσω των εφημερίδων, στις οποίες δημοσιεύτηκαν οι ένδικες δηλώσεις.

12. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέα την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για την διαλαμβανόμενη στο σκεπτικό, δυσφημιστική οργάνων του ποδοσφαίρου (διαιτησίας, διαιτητών), ανακοίνωσή της. Επιβάλλει σ΄ αυτή την ποινή της επίπληξης. Υποχρεώνει την ως άνω ΠΑΕ να ανακαλέσει την επίμαχη ανακοίνωση εντός είκοσι (20) ημερών από την δημοσίευση της παρούσας. Η ανάκληση θα γίνει με ανακοίνωση της εγκαλουμένης μέσω των εφημερίδων, στις οποίες δημοσιεύτηκε ή ένδικη ανακοίνωση.

13. Κηρύσσει το σωματείο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ πειθαρχικά ελεγκτέο και επιβάλλει σ’ αυτό χρηματική ποινή τριακοσίων (300) ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.