Header Ads

Header ADS

Σύλλας: «Το "νέο" Κύπελλο εξελίσσεται πολύ ωραία»

Το Κύπελλο ανήκει πλέον σε όλους... Αυτός θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος για τη φετινή διοργάνωση που ξεκίνησε πριν από καιρό και συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας, καθώς για πρώτη φορά η ΕΟΠΕ, στο πλαίσιο ανανέωσης, αναβάθμισης και προβολής των διοργανώσεων, έδωσε την ευκαιρία σε όλες τις ομάδες, ξεκινώντας από τις τοπικές κατηγορίες, να συμμετέχουν σε αυτό.

Για το «άνοιγμα» του Κυπέλλου Ελλάδας προς όλες τις ομάδες, των Εθνικών και τοπικών κατηγοριών, μιλά στο volleyball.gr το μέλος του ΔΣ της ομοσπονδίας και πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Πρωταθλημάτων, Χρήστος Σύλλας, που αναφέρει:

«Η φετινή διοργάνωση του Κυπέλλου ανδρών και γυναικών είναι κάτι πρωτόγνωρο για όλους μας και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που πέτυχε από την πρώτη κιόλας μέρας, αν κρίνει κανείς από την τεράστια συμμετοχή των σωματείων όλης της Ελλάδας.»

Να σημειωθεί πως ο αριθμός των ομάδων που λαμβάνουν μέρος στη διοργάνωση έφτασε τα 215 σωματεία (91 ανδρών και 124 γυναικών) από τα 424 που υπάρχουν σε όλες τις κατηγορίες, με το ποσοστό συμμετοχής να αγγίζει το 50%.

«Ευχαριστούμε λοιπόν τις ομάδες για τη συμμετοχή τους και τη συμβολή τους στην εξαιρετική μέχρι τώρα πορεία της διοργάνωσης, που διεξάγεται με αυτόν τον τρόπο για πρώτη φορά. Ευχόμαστε, όσο καλά ξεκίνησε, έτσι και να συνεχιστεί ο θεσμός και τη νέα σεζόν να είμαστε ακόμα καλύτεροι», πρόσθεσε ο Χρήστος Σύλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.