Header Ads

Header ADS

Πόλο: 1η νίκη ο ΠΑΟΚ 8-7 στο Φάληρο τον ΑΟΠΦ

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών στην υδατοσφαίριση πέτυχε ο ΠΑΟΚ και μάλιστα εκτός έδρας, καθώς επιβλήθηκε με 8-7 του ΑΟ Παλαιού Φαλήρου στο Ρέστειο κολυμβητήριο στο ματς με το οποίο έκλεισε η αυλαία της 2ης αγωνιστικής. Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε ντέρμπι και ο Βαχαρέλης πέτυχε το νικητήριο γκολ του ΠΑΟΚ στο 1 λεπτό πριν τη λήξη της τρίτης περιόδου. Πρωταγωνιστής για το δικέφαλο του Βορρά ήταν ο Μίμης Αληχανίδης που πέτυχε 6 γκολ.

Στο 2.40 πριν τη λήξη της β' περιόδου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο έφορος του ΠΑΟΚ Πετρίδης για έντονη διαμαρτυρία. Στο 0.40 πριν το τέλος της τέταρτης αποβλήθηκε επίσης με κόκκινη κάρτα ο βοηθός προπονητή του ΠΑΟΚ Βέργος για έντονη διαμαρτυρία. Σύμφωνα με τα όσα έγραψαν, εξάλλου, οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα ο Πετρίδης είπε μετά το σφύριγμα της λήξης απευθυνόμενος στους ρέφερι : "Ντροπή σας. Είσαστε σε εντεταλμένη υπηρεσία".

Π. ΦΑΛΗΡΟ - ΠΑΟΚ 7-8
ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 1-2, 2-2, 4-4, 0-0

Π. ΦΑΛΗΡΟ (Κώστας Λούδης): Χρονόπουλος, Φλώρος Αν. Καπότσης Γ., Ξενάκης 2, Σιώνης 1, Παναγούλης, Χάλαρης, Βερύκοκος, Ενλόι 2, Πανταζής, Αμπατζόγλου, Τσαγκάρης 2, Σπηλιωτόπουλος, Δραγώνας, Σαλτέρης.

ΠΑΟΚ (Μανώλης Γούναρης): Κεχαγιάς Στρ., Σαρησάββας, Μιτελούδης, Αληχανίδης Μ. 6, Παππάς, Αργυρός, Κόλιανιν 1, Αληχανίδης Β., Προσινικλής, Χρυσοσπάθης, Παπαποστόλου, Βαχαρέλης 1, Σιορδίλης.

Διαιτητές: Κατσαρός, Κωνσταντινίδης
Αλυτάρχης: Τάσος Πολυζωγόπουλος

Επόμενη αγωνιστική (3η), Σάββατο 24/11
ΠΑΟΚ – ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ
ΝΟ ΧΙΟΥ – ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ
ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.