Header Ads

Header ADS

Η κλήρωση της Football League 2

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι, στα γραφεία της ΕΠΑΕ, η κλήρωση του πρωταθλήματος της football league 2 (και στους δύο ομίλους). Πρεμιέρα στις 21 Οκτωβρίου με την διεξαγωγή της 1ης αγωνιστικής. Να σημειωθεί πως ανεβαίνουν τέσσερις (4) ομάδες στην football league, ενώ υποβιβάζονται στο περιφερειακό πέντε (5). Πως θα γίνει αυτό:

* Άνοδος: από τον κάθε όμιλο ανεβαίνει απευθείας ο πρωταθλητής (σύνολο 2 ομάδες). Όσες ομάδες τερματίσουν στις θέσεις 2 - 5 θα παίξουν αγώνες play off, από όπου θα προκύψει η 2η ομάδα (από κάθε όμιλο) που θα πάρει το εισιτήριο της ανόδου.

* Υποβιβασμός: στην Δ' Εθνική θα υποβιβαστούν οι δύο τελευταίες από κάθε όμιλο (σύνολο 4 ομάδες). Η 5η ομάδα θα προκύψει από αγώνα play out που θα δώσουν οι 3ες ομάδες από το τέλος της βαθμολογίας των δύο ομίλων. Πάντως ίσως τα δεδομένα για τον υποβιβασμό αλλάξουν καθώς αναμένεται η προκήρυξη της Δ' Εθνικής σχετικά με το πόσους θα ανέβουν στην Γ' Εθνική από τους 10 ομίλους.

Συμπληρωματικά να σημειώσουμε πως ο πρόεδρος της Ένωσης, Σπύρος Καλογιάννης, ενημέρωσε ότι κάθε ομάδα κάνει να πάρει επιχορήγηση 50.000 ευρώ. Όσες ομάδες έχουν οφειλές από πέρυσι στην Ένωση ας μην χαρούν, καθώς το ποσό αυτό κρατείται εις διπλούν από αυτό της επιχορήγησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.