Header Ads

Header ADS

Ατρόμητος: Επιστροφή στις προπονήσεις

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του Ατρόμητου μετά το χθεσινό ρεπό. Οι ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν σήμερα στο αθλητικό κέντρο, με το μυαλό πλέον να βρίσκεται στον αγώνα της 21ης Οκτωβρίου για την έβδομη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας κόντρα στον Λεβαδειακό.

Ο Ιγκλέσιας ακολούθησε χαλάρωμα, αφού από την Παρασκευή έχει προσβληθεί από ίωση, ενώ ο Κούτσι ακολούθησε θεραπεία. Απουσίασαν από την προπόνηση οι διεθνείς Δημούτσος, Μπάρκας, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα υποβληθούν αύριο σε αιματολογικές εξετάσεις.

O Κούτσι... μένει Ελλάδα

Στην Ελλάδα μένει ο Νιάζι Κούτσι ο οποίος αποκλείστηκε από την αποστολή της Εθνικής Φινλανδίας για τον επίσημο αγώνα με τη Γεωργία λόγω τραυματισμού. Η Π.Ο. Φινλανδίας απάντησε σήμερα στο email της ΠΑΕ Ατρόμητος που γνωστοποιούσε ότι ο ποδοσφαιριστής είναι τραυματίας και του ευχήθηκε «καλή αποθεραπεία».

Έτσι, ο μοναδικός παίκτης που θα απουσιάσει καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας μέχρι και τις αρχές της επόμενης θα είναι ο Ελίνι Δημούτσος ο οποίος ενσωματώθηκε στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών για τους αγώνες με Βοσνία και Σλοβακία στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014. Με την Εθνική Νέων ενσωματώθηκε σήμερα ο τερματοφύλακας Βασίλης Μπάρκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.