Header Ads

Header ADS

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Από αύριο Πέμπτη το πρωί, θα διατίθενται από την ΠΑΕ ΟΦΗ τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Όπως είναι ήδη γνωστό τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ στην Θύρα 1, 15 ευρώ στις θύρες 4-5-6 και 20 ευρώ στην Θύρα 8. Η διάθεση των εισιτηρίων, ακόμα και για τους φίλους του ΠΑΟΚ που θα είναι αποκλειστικά και μόνο στην θύρα 6, θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ δίπλα στην Θύρα 9. Τα γραφεία θα είναι ανοικτά από τις 9πμ. – 3μμ. και από τις 6μμ. – 9μμ.

Έκπτωση 20% στα διαρκείας για τους γονείς των παιδιών της ακαδημίας

Η ΠΑΕ ΟΦΗ σε μια μορφή ανταπόδοσης της εμπιστοσύνης που μας δείχνουν οι γονείς των εκατοντάδων παιδιών των τμημάτων υποδομής, θα εκδίδει από αύριο Πέμπτη εισιτήρια διαρκείας με έκπτωση 20%. Η έκπτωση αφορά μόνο τους γονείς των παιδιών που βρίσκονται σε όλα τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ, εφόσον οι ίδιοι το επιθυμούν και είναι για τα εισιτήρια διαρκείας όλων των Θυρών.

Προπόνηση σε δύο γκρουπ

Προπόνηση σε δύο γκρουπ έκαναν σήμερα οι παίκτες του ΟΦΗ με το πρόγραμμα χρονικά να ξεπερνά τις 2,5 ώρες. Αρχικά έκαναν οι μεσοαμυντικοί και έπειτα οι μεσοεπιθετικοί, που δούλεψαν αρκετά πάνω στην αμυντική λειτουργία, την ανάπτυξη και στα τελειώματα των φάσεων. Στο πρόγραμμα πήραν μέρος όλοι οι παίκτες πλην των Μπούρμπου και Βαλεριάνου που αρχικά έκαναν θεραπεία και έπειτα ατομικό πρόγραμμα σε αυξημένους ρυθμούς. Νέα προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο Πέμπτη στις 5:30μμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.