Header Ads

Header ADS

Τίμησαν τον Θανάση Μπέμπη!

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στο γήπεδο «Σπύρος Γιαλαμπίδης» του Ταύρου. Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού διοργάνωσαν μαζί με τους παλαίμαχους του Φωστήρα φιλικό, τιμώντας τον μεγάλο άσο του ελληνικού ποδοσφαίρου, Θανάση Μπέμπη! Ο αγώνας, πέρα από τη τιμή στον βετεράνο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή είχε για ακόμη μία φορά κοινωνικό χαρακτήρα, αφού είχε ως στόχο να στηριχθούν οι κοινωνικά ευπαθείς ομάδες του δήμου Ταύρου-Μοσχάτου.

Ο ίδιος ο Θανάσης Μπέμπης, αλλά και όλοι όσοι βρέθηκαν εκεί ένιωσαν πραγματική συγκίνηση, θυμούμενοι μεγάλες στιγμές του παρελθόντος! Ο θρυλικός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και του Φωστήρα, στη θέα της σημαίας του Ολυμπιακού έπεσε στο χορτάρι και σκύβοντας τη φίλησε, δείχνοντας τη μεγάλη αγάπη του για τον Ολυμπιακό και κάνοντας όσους βρίσκονταν δίπλα του να δακρύσουν!

Τον Θανάση Μπέμπη τίμησε η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, με τον Αντιπρόεδρο, Σάββα Θεοδωρίδη, να του απονέμει πλακέτα. Παράλληλα, τον σπουδαίο ποδοσφαιριστή του παρελθόντος βράβευσαν ο δήμαρχος Ταύρου-Μοσχάτου κ. Ανδρέας Ευθυμίου, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Π. κ. Στέλιος Μπρατσώλης, αλλά και το μέλος της διοίκησης Κώστας Χολέβας, ο αντιδήμαρχος Πειραιώς κ. Αντώνης Θεοδώρου, μεταξύ άλλων. Παράλληλα, τον Θανάση Μπέμπη τίμησαν οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού, αλλά και οι παλαίμαχοι του Φωστήρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.