Header Ads

Header ADS

Κατσαβάκη, τι πίνεις (και δεν μας δίνεις);

Αγαπητέ κύριε Κατσαβάκη, δεν μου έχετε δώσει την εντύπωση ότι είστε αφελής ή χαζός, κάθε άλλο. Θα υποθέσω μονάχα πως είστε ζαλισμένος ακόμη από την χθεσινή τεσσάρα στην Τούμπα. Έτσι ίσως σας δικαιολογήσω για τις σημερινές σας δηλώσεις (αν έχουν μεταφερθεί σωστά):

«Θα γίνει μια κουβέντα για να σταματήσει όλο αυτό. Μια επέκταση συμβολαίου θα αποστομώσει όλους αυτούς που αναφέρονται σε αυτές τις καταστάσεις. Όταν υπάρχει εμπιστοσύνη θα σταματήσουν τα παπαγαλάκια. Θα καταπιούν τη γλώσσα τους και θα φύγουν. Πρέπει να υπάρξει εμπιστοσύνη, υπομονή και θωράκιση. Πρέπει να γίνει ανανέωση άμα υπάρχει εμπιστοσύνη, αλλιώς να μου πουν να πάω στο σπίτι μου.»

Προπονητής του Άρη που τρώει τεσσάρα από τον ΠΑΟΚ πάει σπίτι του. Αν έχει φιλότιμο και cojones παραιτείται. Ξάστερα, τίμια κι αντρίκεια πράγματα. Κι εσύ ζητάς... επέκταση συμβολαίου!!! Ζητάς δηλαδή να σε επιβραβεύσουν για το... ρεζιλίκι; Πόση παράνοια πια θα ανεχτούμε σ' αυτή την χώρα;

4 σχόλια:

  1. Κροκοδειλακι ο Κατσαβακης? Πρωτη μουρη στο Καβουρι! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην βλέπεις τα άσπρα μαλλιά. Κατά βάθος είναι μοντέρνος ο Μάκης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας πάει άλλος καλύτερος να προπονήσει αυτά τα μικρά!
    2η ΑΕΚ είναι και νομίζουν μερικοί ότι θα είναι όπως ο περυσινός Άρης!Με τι ομάδα ρε δημοσιοφράφε περίμενες να κερδίσει τον ΠΑΟΚ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γράφω πουθενά πως περίμενα να κερδίσει τον ΠΑΟΚ ή πως του επιρρίπτω ευθύνες για την εικόνα του Άρη; Αυτό που λέω είναι πως όταν έχεις φάει μια τεσσάρα στο κεφάλι στο κλάσικο της συμπρωτεύουσας δεν βγαίνεις την επομένη της ξεφτίλας να ζητήσεις... επέκταση συμβολαίου!!! Ή αφελής είναι ή βλάκας ή θρασύς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.