Header Ads

Header ADS

Βράβευση Μπαργκάν - Best Goal 6ης Αγωνιστικής

Το βραβείο του Best Goal της 6ης αγωνιστικής απονεμήθηκε την Παρασκευή (12/10) στον Κενάν Μπαργκάν της Βέροιας, νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Super League, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA.

Μετά τη βράβευσή του ο ποδοσφαιριστής της Βέροιας δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το βραβείο. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με ψήφισε και θέλω να αφιερώσω το βραβείο στους συμπαίκτες μου και στην οικογένειά μου που με στηρίζει. Το θέμα είναι να μην μείνουμε εδώ, να συνεχίσουμε καλά, να πετύχουμε όσο το δυνατόν πιο πολλά, γκολ, κι ας μην είναι τόσο καλά, ας είναι γκολ.»

Για τη Βέροια, με τα θετικά αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών, είπε: «Έχουν έρθει πολλά καινούρια παιδιά, κάθε μέρα παίζουμε όλο και καλύτερα, προσπαθούμε να δέσουμε όσο πιο πολύ μπορούμε και συνεχίζουμε καλά.»

Για τα νέα παιδιά, όπως και ο ίδιος, που είναι στην ομάδα είπε: «Εμείς, τα νέα παιδιά, δείχνουμε ότι μπορούμε να σηκώσουμε το βάρος των ευθυνών και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και να πάμε πιο ψηλά.»

Για το γεγονός ότι έχουν συμπαίκτες τους, έμπειρους, όπως τον Γεωργέα, τον Καφέ, είπε: «Είναι τιμή μας να παίζουμε με αυτούς. Πριν μερικά χρόνια, τους βλέπαμε στην τηλεόραση και ούτε που φανταζόμασταν ότι κάποτε θα παίζαμε μαζί.»

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, είπε: «Ο Αστέρας είναι από τις καλύτερες ομάδες του Πρωταθλήματος. Εμείς, όπως κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια, θα το παλέψουμε, πάμε να κερδίσουμε, δεν φοβόμαστε τίποτα.»

Για το τι προτιμάει, ένα γκολ ή μια πάσα σε κάποιον άλλον για γκολ, είπε: «Και το γκολ και η πάσα είναι καλά. Το θέμα είναι να κερδίζει η ομάδα. Η ομάδα να παίρνει τους τρεις βαθμούς και να πηγαίνει όσο πιο ψηλά μπορούμε.»

Για τις ατομικές διακρίσεις (δύο στις πρώτες αγωνιστικές, με τον τερματοφύλακα, Tζόναθαν Λόπεθ και τον ίδιο), είπε: «Αυτό σημαίνει ότι προσπαθούμε όλοι. Βοηθάμε ο ένας τον άλλον και μέσα από αυτό προσπαθούμε να βγάλουμε καλά πράγματα. Είναι σημαντικό και για την ομάδα και για τους παίκτες να πετυχαίνουν αυτές τις διακρίσεις.»

Για το αν και ο ίδιος, αν δεν ήταν ο Μπαργκάν, θα ψήφιζε αυτό το γκολ, είπε: «Ναι. Νομίζω ότι ήταν το καλύτερο από αυτά που μπήκαν αυτή την αγωνιστική.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.