Header Ads

Header ADS

Πηλαδάκης speaking...

«Η επόμενη μέρα για την ΑΕΛ, με αυτά που βλέπω, είναι ότι χρειάζεται ένα πρόεδρο ο οποίος δε θα πληρώνει κανέναν, ο οποίος θα μπορεί πιθανότατα να έχει πλαστά πιστοποιητικά και θα μπορεί η ομάδα του να ξανά σώζεται και να ανεβαίνει χωρίς χρέη, ο οποίος θα μπορεί να εμπλέκεται σε στημένα παιχνίδια και μετά από λίγο η ομάδα του σαν να μην συμβαίνει τίποτα θα αγωνίζεται στην ίδια κατηγορία με μια άλλη ομάδα που έχει επενδύσει σε γήπεδα και ούτω καθ’ εξής. Αυτό τον πρόεδρο χρειάζεται η ομάδα!

Μα τι λέτε τώρα; Εγώ μεγαλώνω παιδιά και πιθανώς κι εσείς, τι θα τους μάθετε αύριο; Στήστε παιχνίδια κι όλα καλά; Φτιάξτε πλαστά πιστοποιητικά και του χρόνου δε θα έχετε χρέη, ενώ οι άλλοι θα έχουν που είναι έντιμοι; Τι εκπαίδευση δίνουνε στα σχολεία οι καθηγητές στα παιδιά στην Λάρισα και σε όλη την Ελλάδα; Με τι παραστάσεις, με τι παραδείγματα μεγαλώνουν τα παιδιά μας;»

Αποσπάσματα από συνέντευξη του Κώστα Πηλαδάκη στον ραδιοφωνικό σταθμό "Ραδιοφωνία Κισσάβου 97,8". Πέστα και ξαναπέστα άνθρωπέ μου μπας και συγκινηθεί κανείς (μπα!!!)... Ακούει κανείς;

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.