Header Ads

Header ADS

EURO U-17: Πρεμιέρα της Εθνικής Παίδων με Σλοβενία

Τον πρώτο της αγώνα στον 5ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2013 δίνει τη Δευτέρα 24/9 η Εθνική Παίδων με αντίπαλο την αντίστοιχη της Σλοβενίας. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο «SRC Slavija» στο Σαράγιεβο, με ώρα έναρξης 16:00 (Ελλάδας).

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και θα επιδιώξει τη νίκη που θα του δώσει σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης (προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτοι στη βαθμολογία). Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ρώσος Βλάντιμιρ Καζμένκο. Στον άλλο αγώνα του ομίλου, η διοργανώτρια Βοσνία/Ερζεγοβίνη παίζει με τη Γαλλία.

Δήλωση στο epo.gr έκανε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Θοδωρής Παχατουρίδης: «Η ομάδα είναι κατάλληλα προετοιμασμένη για το τουρνουά της Βοσνίας και τα παιδιά έδειξαν στα φιλικά ότι βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Θέλουμε την πρόκριση στην elite round και θα επιδιώξουμε στον πρώτο μας αγώνα να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης για να βρεθούμε πιο κοντά τον στόχο μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.