Header Ads

Header ADS

Αναστόπουλος: "Δίκαιη και σημαντική νίκη"

Δίκαιη και σημαντική χαρακτήρισε τη νίκη του ΟΦΗ ο Νίκος Αναστόπουλος. Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του ΟΦΗ:

«Η νίκη ήταν δίκαιη και πολύ σημαντική για το βαθμολογικό κομμάτι και αφετέρου στο ψυχολογικό κομμάτι. Πάνω από όλα χρειαζόμαστε βαθμούς. Στο πρώτο ημίχρονο ίσως κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Πετύχαμε δύο γκολ και είχαμε και φάσεις να κάνουμε και τρίτο.

Σε μια ανύποπτη φάση έγινε το 2-1 και ξανάβαλε την ΑΕΚ στο παιχνίδι. Παρόλο που η ΑΕΚ ενίσχυσε την επίθεση αλλά εμείς είμασταν πιο επικίνδυνοι. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπάρχει φάση της ΑΕΚ εμείς η ομάδα που χάναμε τις ευκαιρίες και όταν χάνεις ευκαιρίες η μπάλα τιμωρεί. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε το χώρο του κέντρου.

Η ομάδα δεν έχει κάνει προετοιμασία άλλα ήρθαν προς το τέλος του μηνός και στο κομμάτι της προετοιμασίας είμαστε λίγο πίσω. Είχαμε καλή εικόνα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και ελπίζω στα δύο επόμενα παιχνίδια να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε. Δεν είμαστε έτοιμοι ακόμη όμως.

Με ικανοποιήσε πολύ το στοιχείο της διάθεσης. Σιγά σιγά θα βρούμε τον δρόμο μας όταν θα είμαστε πλήρεις. Καμία ομάδα δεν μπορεί να καθορίσει την πορεία της στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Εμείς το ταμείο μας θα το κάνουμε το Μάιο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.