Header Ads

Header ADS

Ολυμπιακός-Πανθρακικός 4-1 (video)

Το νικηφόρο σερί του Ολυμπιακού στο Πρωτάθλημα Super League συνεχίστηκε και την τέταρτη αγωνιστική ημέρα. «Θύμα» του αυτή τη φορά ήταν ο Πανθρακικός, του οποίου οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με το ευρύ 4-1.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ προχώρησε σε ορισμένες αλλαγές στην ενδεκάδα. Ο Κάρολ ήταν κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα οι Τοροσίδης, Χολέβας, Μανωλάς και Κοντρέρας. Οι Μανιάτης, Μοδέστο και Ιμπαγάσα ήταν στον άξονα. Από δεξιά έβγαινε ο Αμπντούν, από αριστερά ο Φετφατζίδης (εναλλάσσονταν διαρκώς) και στην κορυφή ήταν ο Ραφίκ Τζιμπούρ.

Μόλις στο 4ο λεπτό ο Ολυμπιακός κατάφερε να προηγηθεί! Ο Ιμπαγάσα εκτέλεσε το κόρνερ προς τον Τοροσίδη, ο οποίος έπιασε του σουτ έξω από την περιοχή. Η μπάλα κόντραρε, έφτασε στον Τζιμπούρ, ο οποίος με ανάποδο ψαλίδι την έστειλε στα δίχτυα του Κουτσόπουλου για το 1-0. Πέντε γκολ συνολικά για τον Αλγερινό.

Ο Ολυμπιακός διατήρησε τον έλεγχο του αγώνα και ο Πανθρακικός δεν έδειχνε ικανός να απειλήσει με ισοφάριση. Πριν το μισάωρο, μάλιστα, προηγήθηκε με 2-0. Συγκεκριμένα στο 27’ ο Χολέβας πήρε ωραία την μπάλα από τον Αμπντούν, μπήκε στην περιοχή και με δεξί σουτ σκόραρε!

Πριν καλά-καλά προλάβουν να συνέλθουν οι παίκτες του Πανθρακικού, ο Ολυμπιακός έφτασε και σε τρίτο γκολ! Ο Αμπντούν από αριστερά έκανε σέντρα-σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Σκλιοπίδη και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του Κουτσόπουλου. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τον Ολυμπιακό να προηγείται 3-0.

Η επανάληψη άρχισε με γκολ αφού μόλις στο 50’ ο Ιμπαγάσα βγήκε από δεξιά, με σέντρα «σέρβιρε» και ο Ραφίκ Τζιμπούρ με κεφαλιά έγραψε το 4-0. Γκολ νούμερο 6 για τον Αλγερινό στο Πρωτάθλημα και εξαιρετική ασίστ του «μαέστρου» Ιμπαγάσα.

Στο 59’ ο Λεονάρντο Ζαρντίμ «έριξε» στο ματς Φουστέρ και Μήτρογλου. Ο «πιστολέρο», μάλιστα, σκόραρε στο 71’, το γκολ όμως δεν μέτρησε ως οφσάιντ. Ο Έλληνας επιθετικός έχασε μεγάλη ευκαιρία για γκολ στο 76’, όταν ο Μασάντο τον έβγαλε τετ-α-τετ και εκείνος έκανε «χλιαρό» πλασέ.

Η πίεση προς την αντίπαλη εστία συνεχίστηκε από τους παίκτες του Λεονάρντο Ζαρντίμ. Το πέμπτο γκολ, όμως, δεν ήρθε και σε μία αντεπίθεση στο 83’, ο Κυβελίδης κατάφερε να μειώσει για τον Πανθρακικό και να διαμορφώσει το τελικό 4-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κάρολ, Μανιάτης, Μοδέστο, Ιμπαγάσα, Τζιμπούρ, Κοντρέρας, Φετφατζίδης (59’ Μήτρογλου), Χολέβας, Μανωλάς, Τοροσίδης (59’ Φουστέρ), Αμπντούν (70’ Μασάντο).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Κουτσόπουλος, Βαϊρουά (59’ Μακρυδημήτρης), Κασελάν (46’ Μπαϊκαρά), Παπαδόπουλος (72’ Κυβελίδης), Λουσέρο, Σερφά, Μουνάφο, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Λαδάκης, Σκλιοπίδης.

ΓΗΠΕΔΟ: «Γ. Καραϊσκάκης»
ΣΚΟΡΕΡ: 4’, 50’ Τζιμπούρ, 27’ Χολέβας / 29’ Σκλιοπίδης (αυτογκόλ), 83' Κυβελίδης
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κων. Ιωαννίδης (Αργολίδας)
1ος ΒΟΗΘΟΣ: Λ. Δημητριάδης (Μακεδονίας)
2ος ΒΟΗΘΟΣ: Αλ. Γρεβένης (Χαλκιδικής)
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γ. Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 34’ Κοντρέρας / -
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: - / -
ΔΟΚΑΡΙΑ: - / -

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

4Γκολ1
2Ασίστ0
15Τελικές Προσπάθειες7
7Σουτ εντός μεγάλης περιοχής3
4Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής2
4Κεφαλιές2
2Αποκρούσεις6
6Επεμβάσεις22
11Κλεψίματα18
17Φάουλ10
4Οφσάιντ8
7Κόρνερ1
53Λάθη56
15/36Γεμίσματα2/7

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.