Header Ads

Header ADS

Απόλλων Καλαμαριάς – Δόξα 3-0

Την ήττα με 3-0 γνώρισε η Δόξα από τον Απόλλωνα στην Καλαμαριά. Το 1-0 έκανε ο Προβατίδης με σουτ στο 3’ ενώ ο Πιτσόκος με σουτ στο 27’ διπλασίασε τα τέρματα του Απόλλωνα στο α’ μέρος. Στην επανάληψη στο 57′ ο Παρμαξίδης με κεφαλιά απείλησε την εστία του Δαύκου όμως η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι και η Δόξα απέφυγε το γκολ. Όμως στο 74′ ο Προβατίδης με σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Κατά το ζέσταμα πριν την έναρξη του αγώνα ο Ταραλίδης ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και έμεινε εκτός ενδεκάδας αν και είχε δηλωθεί στο αρχικό σχήμα. Επίσης λόγω τραυματισμού αποχώρησε μόλις στο 7′ ο Αγτζίδης μετά από χτύπημα στο γόνατο και αύριο θα κάνει μαγνητική για να υπάρξει ακριβής διάγνωση.

Απόλλων Καλαμαριάς: Καρατζιοβαλής, Κισκαμπάνης(46΄ Χ. Λουιζίδης), Κώτσιας(63΄Δεντζιος), Σακκάς(68΄Πολιανίδης), Λιόνης(70’ Αλμπάνης), Μανουσάκης(77’ Κτιστόπουλος), Παντελιάδης(56΄Μανουσαρίδης), Προβατίδης(75΄Καλαϊτζίδης), Πιτσόκος(56΄Παρμαξίδης), Πασσιαλής(46΄Χαλιμπάκης), Κράββαρης(56΄Λεπτοκαρίδης).

Δόξα: Δαύκος, Κοντέων, Γκαρακλίδης(46΄Κάτσελαν70’ Αμανατίδης), Αθανασιάδης(46΄Περπερίδης), Αγτζίδης(7΄Γελαδάρης), Κασσός(46΄Κάπελ), Ιντζόγλου, Χιντατσέλι(46΄Ρούσεφ), Κανετίδης, Καμινιώτης, Καπνίδης(46΄Πουλάκος).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.