Header Ads

Header ADS

Ατρόμητος: Κατατέθηκε η player list

Κατατέθηκε χθες στην UEFA, μέσω της ΕΠΟ, η player list για τους δύο αγώνες με τη Νιούκαστλ στη φάση των play offs του Europa League. Οι 25 παίκτες που δηλώθηκαν είναι οι εξής: Ράντμαν, Καραγκιολίδης, Ιτάνζ, Νάστος, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέ- σιας, Δημούτσος, Μπάλλας, Αθανασίου, Οικονόμου, Μακρής, Καντούτσης, Καλλέργης, Γκαρσία, Μπρίτο, Καραμάνος, Μπέλιτς, Κούτσι, Καραγκούνης, Σουμπίνιο, Επστάιν.

Στα γραφεία της ΕΠΟ βρέθηκαν χθες ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας Γιάννης Αγ- γελόπουλος και η Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος Κάτια Κοξένογλου η οποία είχε επικοινωνία με στελέχη της Νιούκαστλ. Εκπρόσωποι της αγγλικής ομάδας θα έρθουν την Παρασκευή στη χώρα μας για οργανωτικά θέματα.

Οι τυχεροί για το ταξίδι στο Νιούκαστλ
Στην αίθουσα συνεντεύξεων τύπου του γηπέδου Περιστερίου πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για την ανάδειξη των πέντε τυχερών που κέρδισαν διπλά εισιτήρια με όλα τα έξοδα πληρωμένα από την ΠΑΕ Ατρόμητος για τον επαναληπτικό αγώνα με τη Νιούκαστλ στις 30 Αυγούστου.

Το παρών στη διαδικασία της κλήρωσης έδωσαν οι ποδοσφαιριστές Φώτης Καραγκιολίδης, Αντώνης Αθανασίου, Μανώλης Καλλέργης, Βασίλης Μπάρκας καθώς και ο Δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, ο οποίος έκανε έκκληση στο φίλαθλο κόσμο της πόλης να κατακλύσει το Δημοτικό Στάδιο στο πρώτο ματς με τη Νιούκαστλ στις 23 Αυγούστου.

Παραβρέθηκαν ακόμη φίλαθλοι της ομάδας μας που έζησαν την κλήρωση με την αγωνία ότι μπορεί να είναι εκείνοι οι τυχεροί. Στην κληρωτίδα μπήκαν όσοι φίλαθλοι αγόρασαν κάρτα διαρκείας μέχρι τις 31 Ιουλίου.

Τον πρώτο λαχνό τράβηξε ο Δήμαρχος Περιστερίου που είναι ο 3 3ΑΖ0032 και αντιστοιχεί στον κ. Γιώργο Νικολόπουλο.

Τον δεύτερο λαχνό τράβηξε ο Αντώνης Αθανασίου, είναι ο 2 2 Α Α0003 και αντιστοιχεί στον κ. Γιώργο Αποστολόπουλο.

Τον τρίτο λαχνό τράβηξε ο Φώτης Καραγκιολίδης, είναι ο 7 7A Ε0060 και αντιστοιχεί στον κ. Γιώργο Καναρά.

Τον τέταρτο λαχνό τράβηξε ο Μανώλης Καλλέργης, είναι ο 2 2 Α Ζ 0014 και αντιστοιχεί στον κ. Θεόδωρο Παπαδάκη.

Τον πέμπτο λαχνό τράβηξε ο Βασίλης Μπάρκας, είναι ο 7 7Β Δ 0073 και αντιστοιχεί στον κ. Σπύρο Μαντέλη.

Οι τυχεροί, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον Υπεύθυνο Marketing της ΠΑΕ Ατρόμητος, Σπύρο Μπουλούση στο τηλέφωνο 210-5774003 για περισσότερες πληροφορίες.

Διαπιστεύσεις για τον αγώνα Ατρόμητος - Νewcastle
Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που θέλουν να διαπιστευτούν για τον αγώνα Ατρόμητος -Newcastle στις 23 Αυγούστου για τη φάση των play offs του Europa League παρακαλούνται όπως αποστείλουν το αίτημα τους στο email media@atromitosfc.gr ή μέσω fax στο 210-5774734. H προθεσμία για την υποβολή αιτημάτων είναι μέχρι την Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012 και ώρα 18.00. Αιτήματα μετά την παρέλευση της συγκεκριμένης ημερομηνίας δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.