Header Ads

Header ADS

Επιστολές της Καλλονής σε Βουλή, ΕΠΑΕ, Nova

Περιμένουμε να δούμε στο Κοινοβούλιο ποιοι θα νομιμοποιήσουν την παρανομία

«Προς Ελληνικό Κοινοβούλιο & Έλληνες Βουλευτές

Την τελευταία δεκαετία βιώνουμε μία προσπάθεια, όλοι οι Έλληνες, να προσπαθήσουμε να βγει η Ελλάδα από το οικονομικό τέλμα και αδιέξοδο επιχειρώντας η πολιτεία να εφαρμόσει τους φορολογικούς νόμους υπέρ του δημοσίου. Έχουμε ζήσει και ακρότητες στην προσπάθεια αυτή με τηλεοπτικά σόου συλλήψεων φοροφυγάδων και μικροοφειλετών με τυμπανοκρουσίες.

Αρχίσαμε να πιστεύουμε ότι η Ελλάδα αρχίζει να αλλάζει πρόσωπο και να επικρατεί η αξιοκρατία και η αξιοσύνη. Τις τελευταίες όμως ημέρες, η πολιτεία έχει μεταβληθεί σε ένοχο μυστικοσύμβουλο και συμπαραστάτη μεγαλοοφειλετριών ΠΑΕ που σίγουρα δεν περιποιούν τιμή στην πλειοψηφία του ελληνικού λαού.

Με ποιο δικαίωμα, για πολλοστή φορά, πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα δυο μέτρα και δυο σταθμά παρακολουθώντας με έκδηλη αγωνία την προσπάθεια των οργάνων της πολιτείας να νομιμοποιήσουν με κάθε τρόπο παρανομίες και συσσωρευμένα χρέη, εφαρμόζοντας το δίκαιο κατά το δοκούν. Εάν καρποφορήσουν αυτές οι εξυφάνσεις βοήθειας προς τους παραβάτες, τότε θα είμαστε πια βέβαιοι ότι τίποτα δε θα αλλάξει ποτέ σε αυτή τη χώρα.

Περιμένουμε να δούμε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο ποιοι θα νομιμοποιήσουν την παρανομία.
Καλούμε την Πολιτεία, ως θεματοφύλακα των νόμων, να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, και τον κ. Υπουργό Αθλητισμού κ. Ιωαννίδη να πάρει θέση.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
Μιχαλάκης Νικόλαος»

Προστατέψτε τα συμφέροντα των ομάδων των οποίων εκπροσωπείτε

«Προς: FOOTBALL LEAGUE,
Πρόεδρο, κ. Καλογιάννη

Κύριε Πρόεδρε,

Αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τα πιστοποιητικά συμμετοχής των ομάδων της Super League, θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι σύμφωνα με τις διατάξεις και τους κανονισμούς, σε περίπτωση μη χορήγησης πιστοποιητικού στη Super League πρέπει να συμμετέχουν ομάδες της Football League κατά σειρά κατατάξεως.

Πιστεύουμε ότι κι εσείς ως Πρόεδρος της Football League, της οποίας είμαστε μέλη, πρέπει να υποστηρίξετε το δίκαιο και το νόμο παρεμβαίνοντας ουσιαστικά σε όλες τις μελλούμενες αποφάσεις της διοργανώτριας Super League ή της υπερκείμενης ομοσπονδίας ΕΠΟ.

Γνωρίζοντας την πολυετή εμπειρία σας στο χώρο, υπολογίζουμε στη δυναμική και σθεναρή παρουσία σας προς αποτροπή ανομιών και έκνομων παραλείψεων. Με την παρούσα ζητάμε μετ' επιτάσεως να προστατεύσετε τα συμφέροντα των ομάδων των οποίων εκπροσωπείτε.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
Μιχαλάκης Νικόλαος»

Να μη γίνει η NOVA έρμαιο των εκάστοτε συμφερόντων

«Προς NovaSport

Αξιότιμοι κύριοι

Γνωρίζοντας ότι συνδέεστε με σύμβαση κεντρικής διαχείρισης με τη Super League σας απευθύνουμε την παρούσα με την οποία θέλουμε να σας κάνουμε γνωστό ότι σύμφωνα με τους νόμους και τις ισχύουσες διατάξεις, ομάδες οι οποίες δεν είναι οικονομικά συνεπείς και συνεπώς στερούνται πιστοποιητικό συμμετοχής δεν πρέπει να αγωνίζονται στην Α΄ κατηγορία. Πιστεύουμε ότι διαπνέεστε από πνεύμα ισονομίας και σοβαρότητας αφού η συνολική επένδυσή σας «ακουμπάει» την πλειονότητα των Ελλήνων φιλάθλων ως συνδρομητών.

Σας υποβάλλουμε έκκληση όπως βοηθήσετε κι εσείς στο να πρυτανεύσει το δίκαιο και η λογική αφού κι εσείς επιθυμείτε να συνδέεστε με κεφαλαιουχικές ποδοσφαιρικές εταιρείες συνεπείς οικονομικά και οργανωμένες. Προς αυτή την κατεύθυνση θα ήταν ιδιαίτερα ευεργετική η δική σας παρέμβαση στα ποδοσφαιρικά δρώμενα των τελευταίων ημερών αναφορικά με τη σύνθεση της Α΄ Επαγγελματικής Ποδοσφαιρικής Κατηγορίας.

Άλλωστε θα ήταν απορίας άξιο πώς η NOVA συμβάλλει με την οικονομική της ενίσχυση στην προβολή και κάλυψη ομάδων που δεν πληρούν τα νόμιμα και τους συμφωνημένους κανόνες της ποδοσφαιρικής αγοράς. Θα πρέπει επιτέλους κάποιοι να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων ώστε οι ισχύοντες νόμοι να μη γίνονται κουρελόχαρτα των εκάστοτε συμφερόντων.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
Μιχαλάκης Νικόλαος»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.