Header Ads

Header ADS

Ολυμπιακός - Απάντηση με προσφυγή στα δικαστήρια

Στις προκλητικές, αστήρικτες, ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός και της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα απαντήσει με προσφυγή στα αρμόδια δικαστήρια, καταθέτοντας άμεσα αγωγές κατά όλων των μελών των Δ.Σ. της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός και της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας».

Ο αγιασμός στο «Γ. Καραϊσκάκης»
Η νέα αγωνιστική περίοδος άρχισε από το περασμένο Σαββατοκύριακο, όμως ο Ολυμπιακός δεν έχει αγωνιστεί ακόμη εντός έδρας. Πριν από το προσεχές παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, όμως, το πρώτο στο «σπίτι» της για την ομάδα, οι εργαζόμενοι στο «Γ. Καραϊσκάκης» πραγματοποίησαν τον καθιερωμένο αγιασμό τους.

Στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, ο πάτερ Νικόλαος, γνωστός για την αγάπη του για την ομάδα μας, καθαγίασε τους ανθρώπους που «αγωνίζονται» καθημερινά, ώστε όλα να κυλούν ομαλά στο «κάστρο» του Ολυμπιακού. Όπως επεσήμανε, δε, χαρακτηριστικά, το έργο τους πολύ σπάνια μνημονεύεται, όμως είναι εξίσου σημαντικό με όλων των υπολοίπων ανθρώπων που εμπλέκονται με την ομάδα μας.

Παρόντες ήταν ο πρόεδρος της Καραϊσκάκης ΑΕ, κ. Γιάννης Παληός, καθώς και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Βασίλης Βασιλειάδης. Μετά την τέλεση του αγιασμού στον αγωνιστικό χώρο, ο πάτερ Νικόλαος επισκέφθηκε όλους τους χώρους του «Γ. Καραϊσκάκης» και τους καθαγίασε. Αποχώρησε ευχόμενος σε όλους να έχουν υγεία, δύναμη και φυσικά επιτυχίες και τη νέα αγωνιστική περίοδο, η οποία ήδη «τρέχει».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.