Header Ads

Header ADS

Ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΟΚ

«Ενόψει της εκδρομής των φιλάθλων μας στη Βιέννη και δεδομένης της αυστηρής τιμωρίας που αναμένεται να επιβληθεί από την UEFA θα θέλαμε να επισημάνουμε τα εξής:

Θα ήταν πολύ εύκολο για εμάς να μην παραλάβουμε εισιτήρια για την Βιέννη. Δεν θα σταματήσουμε όμως να προασπιζόμαστε το δικαίωμα των φιλάθλων μας να ακολουθούν παντού την ομάδα τους. Είναι γεγονός ότι βρισκόμαστε στο στόχαστρο της UEFA και δώσαμε το δικαίωμα, δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα, στους κακοπροαίρετους να σπιλώσουν συνολικά το όνομα του οπαδικού κινήματος του ΠΑΟΚ.

Είναι επίσης γεγονός ότι ομάδα και κόσμος την τελευταία τριετία έχουν δώσει μαθήματα συμπεριφοράς στην Ευρώπη κερδίζοντας εγκωμιαστικά σχόλια. Ούτε η ομάδα θα πετύχαινε τόσα πολλά χωρίς τους φιλάθλους της, ούτε οι οπαδοί θα ταξίδευαν παντού στην Ευρώπη αν η ομάδα δεν παρουσιαζόταν τόσο προσηλωμένη στο Ευρωπαϊκό όνειρο.

Σ΄αυτό το ταξίδι πρέπει να είμαστε μαζί. Θα κάνουμε τα πάντα να συνεχίσουμε και θέλουμε την προσήλωση των οπαδών μας. Είναι δεδομένο ότι εντός ή εκτός γηπέδου θα υπάρξουν προκλήσεις προς τους εκδρομείς του ΠΑΟΚ, που έχουν όμως την μεγάλη ευθύνη να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους.

Είναι ζήτημα διατήρησης της αξιοπρέπειάς μας και της ευρωπαϊκής προοπτικής της ομάδας, να μείνουμε ανεπηρέαστοι από την οποιαδήποτε πρόκληση και να αποδείξουμε ότι είμαστε άξιοι να διοργανώνουμε μεγάλες εκδρομές παντού στην Ευρώπη.

Εχουμε εμπιστοσύνη ότι μαζί με τη συνδρομή των φιλάθλων μας θα τα καταφέρουμε. Δουλειά όλων μας είναι η πρόκριση της ομάδας και η συμμετοχή στους ομίλους.

Με τιμή,
Ο Πρόεδρος και το ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ»

Τα νέα της προπόνησης (27.08.2012)

Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησαν οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στον χθεσινό αγώνα και προπόνηση με ασκήσεις τακτικής οι υπόλοιποι. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης υπεβλήθη σε εξετάσεις και το ιατρικό πόρισμα είναι ότι υπέστη ρωγμώδες κάταγμα αυχένος κεντρικής φάλαγγας 3ου δακτύλου του δεξιού ποδιού με ενδαρθρική επέκταση. Η αποθεραπεία του εκτιμάται ότι θα διαρκέσει 4-6 εβδομάδες. Η αυριανή προπόνηση θα διεξαχθεί στις 19:00 στo γήπεδο της Τούμπας.

Η Μεγάλη κλήρωση για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας 2012-13

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σήμερα, 27 Αυγούστου 2012 και ώρα 15.00, στα γραφεία του Γηπέδου της Τούμπας (οδός Μ. Ασίας), θα προχωρήσει στη διεξαγωγή της κλήρωσης για τον δεύτερο μεγάλο νικητή, ο οποίος θα κερδίσει ένα ταξίδι δύο ατόμων με όλα τα έξοδα πληρωμένα με την αποστολή της Α' ομάδας στο δεύτερο εκτός έδρας ευρωπαϊκό της παιχνίδι SK Rapid Wien-ΠΑΟΚ, καθώς και για τους υπόλοιπους τυχερούς. Οι υπόλοιποι τυχεροί κερδίζουν:

«ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ» - ΔΕΚΑ (10) ΠΑΚΕΤΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ: Ένας φίλαθλος - κάτοχος διάρκειας κάθε μήνα θα περάσει μια ολόκληρη μέρα με τον ΠΑΟΚ (θα παρακολουθήσει την προπόνηση της Α' ομάδας στο αθλητικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία, θα περιηγηθεί στους χώρους του γηπέδου, θα γνωρίσει από κοντά, θα συζητήσει και θα φωτογραφηθεί με τους αγαπημένους του παίκτες, τέλος θα γευματίσει με έναν παίκτη της ομάδας).

ΠΕΝΤΕ (5) ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΦΑΝΕΛΕΣ UMBRO της νέας περιόδου (2012-13)
ΤΡΙΑΝΤΑ (30) ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΕΣ ΚΑΣΕΤΙΝΕΣ «ΠΑΟΚ ΜΙΑ ΖΩΗ»
20 «FIFA 12» για PLAYSTATION 2
20 «FIFA 12» για PC/DVD
20 «FIFA 12» για XBOX 360

Η κλήρωση θα γίνει ηλεκτρονικά, με τυχαία επιλογή και συγκεκριμένα με τη μέθοδο RANDOM (RANDBETWEEN) της Microsoft, με παρουσία συμβολαιογράφου. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στο επίσημο site της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (www.paokfc.gr).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.